2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبح به موقع بلند بشم برای ناهار گشنه نمونیم    

خوب میکنی خواهر وای چطوری حوصله اشپزی دلری 😁

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
میخوام خونه مامانم رو رنگ بزنم خوابم نمیبره 😭

اخی عزیزم کسی نیس کمکت کنه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
پس فردا مهمون دارم برا فردا کلی کار دارم

انشالله به همه کارات برسی عزیزم

آشپزخونه و سرویس بهداشتی و باید برق بندازم😰

اوه چرا انقدر حساسی خانومی مث مامان منی

نه همه از زیر کار فرار کردن😂

همیشه همینه برا کارای مهمذهمهذجا میزنن تو با ارامش و اروم اروم کارتو انجام بده عزیزم الکی استرس نداشته باش

سه روزه انقدر کار کردم دیگه هر چی دنبال یه چیزی میگردم که تمیزش کنم پیدا نمیکنم 

چ بهتر ی ذره استراحت کن خواهر من همش کار💝

چ بهتر ی ذره استراحت کن خواهر من همش کار💝

از دیروز استراحت کردم اما واقعا خستگی از تنم نرفته زیاد میخوابم اما همش با خستگیه 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.