سلام.من هشت هفته باردارم و سر بارداری اولم ده کیلو کم کردم چندین بار بخاطر استفراغ و ویارشدید بستری شدم.الان نگران اینم نکنه دوباره اون روزهای تلخ تکرار بشه برام
بارداریا باهم فرق داره من سربارداری اولم اصلا نفهمیدم تهوع چیه سردومی هرروز تا آخر سه ماه میمردمو زنده میشدم...توکل به خدا ان شاءالله که اذیت نمیشی
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
من سر بارداری اول زبل سرحال شنگوووول سر این تا 4 ماه کف روشویی عوق میزدم از همه چی بدم میامد از ضعف میمردم ولی دهنم باز نمیشد بخورم تازه چند هفته است خوب شدم و غذا میخورم اولی پسر بود دومی رو نمیدونم
خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
من سر بارداری اول زبل سرحال شنگوووول سر این تا 4 ماه کف روشویی عوق میزدم از همه چی بدم میامد از ضعف ...
چرا نمیدونید؟مگه نوزده هفته نیستید؟
پسرم....من سر دخترم نه ویار داشتم به چیزی نه تهوع...سر این یکی حتی از بوی ظرفای توی ظرف شویی بالا میاوردم...از هرچی بگید مانفر شده بودم نه خواب داشتم نخ خوراک.تو سه ماه پنج کیلو کم کردم....شما بچه اولت چیه؟
پریودیم عقب افتاده بود چندروز پیش درعین ناباوری بی بیچک گذاشتم مثبت شد
ای جانم خدا حفظس کنه...یکم سخته اما برا بعد خیلی عالیه....من روز تولد سه سالگی دخترم آزمایشم مثبت شد.خدا کمکت کنه ان شاءالله با بچه کوچیک اذیت نشی