2821
2789

واقعا اگه نیتز داشته باشه واقعنیااااا میفروشم

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میفروشم چون خ پدرشوهرم هستم،ولی خب اونهمه طلا ندارم ک بفروشم

دوتا حلقه داشتیم طلا تو دوران نامزدی برای قسط وام ازدواجمون فروختیم اما بالاخره ب کسی محتاج نشدیم خداروشکر 

میفروشم چون خ پدرشوهرم هستم،ولی خب اونهمه طلا ندارم ک بفروشم دوتا حلقه داشتیم طلا تو دوران نامزدی ب ...

اخه تودوران نامزدی زست نیست اطرافیون بفهمن طلارو دادیم برای رهن خونه?همه خونه میخرن...

برا خرید خونه میفروختم اما رهن ن

فقط ی نصیحت تا میتونی اگه دستش ب دهنش میرسه بگو مناسبت های مختلف برات طلا بگیر هرچند کوچیک

بعد تو زندگی ب دردتون میخوره ن مثل همسر من ک خانوادم اصلا سخت نگرفتن.میگفتن ما انتظار نداریم

وگرنه الان چقدر طلا داشتم و ب کارمون میومد

اخه پس مرد چه تلاشی کنه برای زندگیش?

نگفته شما کامل رهن کن که عزیزم اون تلاش میکنه شما هم کمک کن اگه تلاشش و واقعا تو زندگی میبینی.

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
برا خرید خونه میفروختم اما رهن ن فقط ی نصیحت تا میتونی اگه دستش ب دهنش میرسه بگو مناسبت های مختلف ب ...

تایه زمانی گرفت ولی دیگه الان واقعا نمیشه طلاخرید

من حرفم اینه که وام بگیره برای پول پیش..ادم تا توسختی نیفته ننیتونه خودشو جمعوجور کنه که

اره عزیزم

من خودمم دارم ازدواج میکنم

خانوادم میگن حتما الان دنبال خونه باش و تا قبل عقد کردن خونه بخر به نام خودت

وگرنه بعدازدواج روی پولهات ممکنه دخالت کنه

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
2824
2823
2791
2779
2792