2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

600 بازدید | 26 پست

سلام خانمها.من عضو جدید این سایتم .

من ۴سال که نامزدیم .نامزدم ۱۱سال از خودم بزرگ تره .همو دوست داریم.

ولی ایشون خیلی سیاست داره .من فک میکردم خیلی سیاست دارم تا اینکه فهمیدم نه ایشون سیاست دارن و من اصلا سیاستی ندارم .خواهرم ازدواج کرده خیلی سیاست داره .نمیدونم بش میگن سیاست یا نه ولی شوهرش اگه کار اشتباهی کنه باهاش بحث میکنه و شوهرش خیلی ازش حساب میبره.مثلا اگه یه چیز لازم داشته باشه که خیلی مهم نباشه اگه شده از کارش میگذره ساعتها دنبالش میگرده تا پیداش کنه .البته شوهر خواهرمم خیلی زن دوست ناگفته نماند .منم خیلی دوست دارم همسرم ازم حساب ببره.لطفا کمکم کنین خیلی ذهنمو درگیر کرده 

مرد نباید از همسرش حساب ببره اونجوری دیگه بعد ی مدت برای خودتم دیگه جذاب نیس 

باید از روی عشقو علاقه بخواد ک خودشو به هر دری بزنه ک همسرش به خواستش برسه

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون با کسی مقایسه نکنید.روحیات ادما با هم فرق داره

زنان را تشویق می‌کنم که یک لحظه به بدن‌هایشان ( سایز و شکل و اندازه‌اش) فکر نکنندو به جای آن به دستاوردهایشان،زندگیشان،رویاهایشان،اهداف‌شان،خوشحالی و رضایت خودشان فکر کنندو به جای اینکه فکر کنند چگونه بدن‌هایشان را کوچکتر کنند،به این فکر کنند که رویاها، هدف‌ها، شادی و رضایت خودشان را گسترش بدهند. - جمیله جمیل

این ک دوس داری ازت حساب ببره کاملا اشتباهه .دوران برده داری خیلی وقته ک تموم شده .شما اگ عاشقانه همسرتو دوست داشته باشی و الویت اول زندگیت ایشون باشه ناخوداگاه واسه همسرتم شما و خواسته هات الویت اول میشی راهش اینه نه ترس و بحث و...

اینکه خواهرت بحث میکنه نشون میده ک سیاست نداره

والا شما اگه تو کار سیاست آدم موفقی بودی،  4سال نامزد نمیموندی،  الان باید در مورد اصول بچه داری سوال میپرسیدی... 

در ثانی اختلاف سنی شما بیشتر از اونی هست که بتونی همسر آیندتو تحت سلطه خودت بگیری،  پس بهش فکر نکن و سعی کن با اون یه ریزه سیاستی که داری،  تاریخ ازدواجتو بندازی بعد محرم و صفر 

کی گفته افراد یک جنس نمیتونن با جنس مخالف تبادل نظر کنن؟

عزیزم لطفا خودت و همسرت رو با هیچکس مقایسه نکن. مقایسه نابود می‌کنه زندگی آدم رو. شوهر خواهرت اینطوریه. چرا شوهرت هم حتما باید اینطوری باشه؟  بعد هم چرا زن و شوهر باید از هم حساب ببرن؟ مگه شما از دوستت حساب می بری یا برعکس؟  مبنا رو بزار بر دوستی و صمیمیت. همسرت رو تایید کن و بهش احترام بگذار و جلوی دیگران بالا ببرش. اگه انسان سالم و نرمالی باشه حتما اون هم در جواب به خواسته های معقول شما احترام می‌گذاره.