2777
2789
ماهم جارو برقیشو داریم ولی تاحالا خراب نشده بخاطر همین انتخاب کردم و‌اینجا پرسیدم تا کطمئن شم بنظرتو ...

دیگه نمیدونم ولی به نظر من زیاد مارک معتبر و جالبی نیس بعدشم دیدم جاروبرقی مادرشوهرم هرجاشو درست میکردن جای دیگش خراب میشد این شد که کلا تو دلم نبود 

منم دارم جهيزيه ميگيرم با توجه ب شرايط و قيمتا بيشترشو ارشيا و چنتاشم پارس خزر گرفتم مغازه دار اشنا ...

ارشیا برای ایرانه؟خوبه؟

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه نمیدونم ولی به نظر من زیاد مارک معتبر و جالبی نیس بعدشم دیدم جاروبرقی مادرشوهرم هرجاشو درست میک ...

بنظرتون چه مارکی خوبه

ايراني نيس زيره نظره المانه فك كنم تو تركيه يا كره توليد ميشه ماركه خوبيه 

مونتاژ ایرانه دیگه عزیزم اینا میگن مواد اولیه از اونور میاد که بازم صحتش معلوم نیس اما درکل جنسی که کارکرد داشته باشه مهمه خارجی و ایرانیش مهم نیس

قسطی بخر گلم به جاش عمریه خرج دوباره نمیکنی این خیلی مهمه خدا لعنت کنه باعث و بانیشو  همه چی ...

اره عزیزم درسته ولی فقط همین قسط نیست کلی قسط جاهای دیگه هم هست  نمیشه  قسطی هم خرید  بالاو پایین کردم به این نتیجه رسیدم یه  مارکی و‌انتهاب کنم هم‌معتبر باشه و خراب نشه و هم کن هزینه باشه

جارو برقی فیلیپس یا بوش ... من بوش خریدم

بزرگاتو سامسونگ یا ال جی بخر 

اسنک پز بلک اندیکر

سرخ کن بدون روغن فیلیپس

آبمیوه گیری و اسیاب و مخلوط کن سه کاره پاناسونیک 

اما چرخ گوشتم رو پاناسونیک خریدم که افتضاحه .اصلا راصی نیستم

مامانم ده ساله جاروبرقی سامسونگ داره کلا وسایل برقیش سامسونگه عالیه آخ نگفته هرچند الان همه چی گرون شده ولی لازم نیس خیلی مدل بالا بگیری مثلا به جای ساید یخچال فریزر سامسونگ بخر تلویزیون خیلی بزرگ برندار لباسشویی هم همینطور ولی همه رو خوب بردار فیلیپس و بوش هم عالیه البته بوش آلمان نه مونتاژ ترکیه

اره عزیزم درسته ولی فقط همین قسط نیست کلی قسط جاهای دیگه هم هست  نمیشه  قسطی ...

هر سه تا باهم ممکنه زیاد نباشه

درکت میکنم‌گلم دوره ی بدیه

ان شالله خدا کمکت کنه عزیزم

خوشبخت شی عروس خانم گل🌸