سلام همه رو تو پست اول میگم که به شعور مخاطب توهین نکرده باشم هم اینکه قصد پربازدید شدن ندارم و اینکه میدونم شاید خسته ایین نمیخوام بیخود شمارو دنبال خودم بکشونم ماجرا اینه که روز،شنبه ساعت چهارونیم بعدازظهر زن دایی من از خونه میاد بیرون که دخترشو برسونه کلاس دایی من هم توی مطبش بوده و پسرداییم هم توی داروخونه ی داییم وکلا کسی خونه نبوده زن داییم درخونه رو قفل میکنه دخترشو میبره کلاس نیم ساعت بعد ساعت پنج برمیگرده خونه میبینه در بازه کمدا بهم ریختس میفهمه کل طلاهای خودشو دخترشو به ارزش دوملیارد تومن نه ریال تومن دزدیدن سریع زنگ میزنه به پلیس پلیس هم میاد و صورتجلسه و فلاان وبعد میگه خانوم طلاهاتون رو با ردیاب دزدیدن یعنی هرکجا بزارین با ردیاب ردیابی میکنن میدزدن حالا زن داییم اصن عین روانیا شده میگه چرا بااینهمه پول درب ضد سرقت نزاشتیم چرا طلاهامو ندادم صندوق امانات چرا حواسمو جمع نکردم ناگفته نماند خانواده ی داییم بسیار پولدارن بنده خداها حالشون بده همش خودشونو سرزنش میکنن تازه یکی از دوستای شوهر خالم میگه ما طلاهامونو گذاشتیم تو شکم مرغ دوختیمش گذاشتیم تو فریزر دزدا باردیاب مرغه رو با طلاهاش بردن ببخشید طولانی شد خواستم سرگردونتون نکنم فقط توروخدا میرین مسافرت خیلی حواستون جم باشه به هیچکس نگین طلا دارین بدین بانک بدین صندوق امانات
اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم الان درهای ضد سرقت رو هم میشکنن و گاوصندوق ها رو هم باز میکنن همین تعطیلا هفته پیش خونه یکی از دوستان خواهرشوهرمو زدن و 208 میلیون طلا و یورو برداشتن به بانک هم هیچ اعتباری نیس جنگ بشه شاید پس نده
همین دیگه خیلی بی فکرن حتی مادربزرگمم کلی دعوا کرده باهاشون زن داییم باباش بسیار پولداره از بچگی طلا جمع میکرده
اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔