2777
2789
عنوان

زن داییم روانی شده بچه ها توروخدا شما هم مراقب باشیدسلام

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 87 پست

حال دزده رو خریدارم...

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم الان درهای ضد سرقت رو هم میشکنن و گاوصندوق ها رو هم باز میکنن همین تعطیلا هفته پیش خونه یکی از دوستان خواهرشوهرمو زدن و 208 میلیون طلا و یورو برداشتن به بانک هم هیچ اعتباری نیس جنگ بشه شاید پس نده 

پسرم همه زندگیمه  

ولی شکم مرغ خیلی خلاقانه بوداا😊

من اون زماناکه طلا داشتم(هی☹) همینجوری میزاشتم فریزر بنظرخودم خیلی هنرکرده بودم😁

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

منم بودم روانی میشدم.....ازترسم طلاهامومیندازم... همشم بیرون میرم میکنم زیرمانتو.. .البته زیادنیس

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

معمولا اونایی که انقد پولدارن دوربین داره خونه هاشون

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار

همین دیگه خیلی بی فکرن حتی مادربزرگمم کلی دعوا کرده باهاشون زن داییم باباش بسیار پولداره از بچگی طلا جمع میکرده

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔