2777
2789
عنوان

مبل

146 بازدید | 17 پست

سلام دوستان مبل خریدیم رنگ استخونی رنگش خودب خودکنده میشه میره بردیم ب فروشنده دادیم درست کنه میگه استخونی رنگش میره همینه بازم رنگ کنم همین میشه راسته؟بنظرخودم اصلاربطی نداره درست رنگ نمیکنه اماقبول نمیکنه رفتیم شکایتم کردیم هیچی ب هیچی کلی ازمون پول گرفت برمبله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس کاملشوندارم این رنگ چوبشه ک میره واینکه مبلاشکسته بوددادیم درست کنن ورنگش پارچه کفشم اشتباه زده دادیم درست کنیم امامیگه رنگش بازم میره 😣😣بخدالیوانی ظرفی میزاریم رنگش میپره خودبخودمیره واقعامزخرفه 

چه ربطی به رنگ داره اگه اشتباه نکنم به کیفیت چوب مبلم بستگی داره رنگ  اگه عکسشو بدی بهتر میشه ...

منم همونومیگم اماقبول نمیکنه ب اتحادیه شکایت کردم کلی پول گرفتن اماکاری نکردن

من عزیزم رنگ تخت م استخونیه تازه چوبم نیس فک کنم ام دی افه ولی اینجوری نیسسسس خیلی عجیبه یه لیوانم ...

😣😣😣عصابم خورده بخدا اینهمه پول بده بعداینجورشه یکسال پولشودادم بعدیکسال اوردم یماه کلاتوخونه بودبردیم دادیم الان چندماهه دستشه امادرست نکرده 

😣😣😣عصابم خورده بخدا اینهمه پول بده بعداینجورشه یکسال پولشودادم بعدیکسال اوردم یماه کلاتوخونه بودب ...

خب عزیزم وقتی اینطوریع یه جای مطمعن ببر تعمیرش کنن دوباره چرا رفتی همونجا!!!!

خب عزیزم وقتی اینطوریع یه جای مطمعن ببر تعمیرش کنن دوباره چرا رفتی همونجا!!!!

کجاببرم کارخودشه خوب هرجاببرم باین وضعش باز۷تومن میخاستن بخاطرپارچه وشکستگی ورنگ😣😣 رنگشوتنهاببرم بازیه تومن شایدبیشتربخان ک امکان پرداختشوندارم

کجاببرم کارخودشه خوب هرجاببرم باین وضعش باز۷تومن میخاستن بخاطرپارچه وشکستگی ورنگ😣😣 رنگشوتنهاببرم ب ...

اه ناراحت شدم

مبل فروشا همشون شدن دزد

وجدان اصلا براشون بی معنیه

😔😔😔😔

اه ناراحت شدم مبل فروشا همشون شدن دزد وجدان اصلا براشون بی معنیه 😔😔😔😔

اره بخدا اینم پول جهیزیم بوددادیم خریدیم ک عروسیم بهم خوردگفتیم برخونه فعلابخریم اگه خاستم عروسی کنم پولشویامیدیم خونه یامیزارم بانک 😣😣