2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چننند روز پیشا مادرشوهرم سرزده اومد خونمون من تنها بودم یه پیرهن مشکی لختی کوتاه پوشیده بودم،نشسته بودیم حرف میزدیم شوهرم اومد خونه اومد پیش ما رفتم چایی ریختم براش،گفت تو چرا انقد لختی الان راست میکنه مامانم😁بیچاره هول شد خودشو میخواست بگه نتونس جمعش کنه مامانشو گفت😁الان همش بهش میگم مامانت داره میاد بزار لباسمو عوض کنم یوقت راست نکنه

زندگی گر هزار باره بود...باره دیگر تو👫👪

میخواستیم سینک و گاز و هود بخریم برای خونمون داشتیم حرف میزدیم که کدوم و لتو بخریم کدوم و سنترو 

یکدفعه شوهرم گفت سینک و گوز و لتو بگیریم 😂😁

منفجر شدم هنوزم بعد یک سال سوژه اش میکنم 

طفلک اینقدر هود و گاز گفته بودیم قاطی کرده بود

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

نامزد بودیم بعد عشق بازی...مامانش شوهرمو صداش زد رفت بعد بدو بدو برگشت زد تو سرش گف شلوارمو چپی پوشی ...

😂😂😂😂😂😂 این برا من پیش افتااااده تو اتاق بودیم مامانم صدام زد رفتم بعد جلو بابام گف شلوارت چرا برعکسه داغون شدم😣

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜
شوهر من سوتی هم بده طوری بااعتمادبنفس عادی سازی میکنه که همه فکر میکنن جزیی از برنامه بوده!

دقیقا 😂😂😁

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
میخواستیم سینک و گاز و هود بخریم برای خونمون داشتیم حرف میزدیم که کدوم و لتو بخریم کدوم و سنترو  ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ترکیدمممم

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜
😂😂😂😂😂😂 این برا من پیش افتااااده تو اتاق بودیم مامانم صدام زد رفتم بعد جلو بابام گف شلوارت چرا ...

🤣🤣🤣خیلی خنده داره.  و نابود کننده من شوهرم بعد سه سال هنوز به اون اتفاق میخندیم😂