2777
2789

منچرز یا حکم انلاین

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منچرز کوئیز 

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش    
عه هست  نسخه ي ايفونشم هست؟؟😘😘

اره فرقی نداره

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
چرااااا

ازش خسته شدم از ی طرف دلم نمیاد حذفش کنم کلی زحمت کشیدم واسش.از ی طرف دلمو زده بعد چند سال😩😩😩درگیر بازی انلاین نشین بابا😳

دل مرنجان که ز هر دل به خـدا راهی هست🍁🍁هر که را هیچ به کف نیست، به دل آهی هست...😊💔
تنها بازی آنلاینی ک کردم کلش اف کلنزه ک کاش نمیکردم😬😬😬😬😬😬😬😬

واای کلش😣

ازش خسته شدم از ی طرف دلم نمیاد حذفش کنم کلی زحمت کشیدم واسش.از ی طرف دلمو زده بعد چند سال😩😩😩درگی ...

من دلم براش تنگیده مرحله چندی

عه برای چی مگه بده؟؟؟؟؟

این بازی های استراتژیک ته ندارن ادمو از زندگی میندازن.من الان کم بازی میکنم روزی ی بار میرم تو بازی.اعتیاد اوره😬

دل مرنجان که ز هر دل به خـدا راهی هست🍁🍁هر که را هیچ به کف نیست، به دل آهی هست...😊💔