eshghum مدیر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 87 عنوان دخالت خانواده همسر | مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 32 پست سلامخانمها تا حالا خانواده همسرتون توی مسائل جنسیتون دخالت کردن ؟؟؟یا کلا در چ مواردی دخالت میکننو شوهرتون چ برخوردی داره 1397/06/05 | 21:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهنووش عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 1154 از دوستاش مشاوره ميگيره چطوري من و بكوبهمنم دلم براش ميسوزه يه جوري وانمود ميكنم من خيلي شرايط بدي دارم و تو من و داغون كردي :)))
eshghum مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 87 من كه بدون اينكه بخوام خانواده شوهرمو ادم حساب نميكنم مخصوصا حاريم كه تمام فكر و ذكرش شده من:))) ب ... ههههههاز کجا فهمیدی ک با دوستاش اینطوری میکنهچ باااحاللللخععععلی خوبه
شهنووش عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 1154 هههههه از کجا فهمیدی ک با دوستاش اینطوری میکنه چ باااحالللل خععععلی خوبه اخه هر بار يه چيز جديد ميگه بهم در تناقض با حرفاي دفعات قبلشكلا رفتارش با سنش همخواني نداره خيلي سعي ميكنه از من تقليد كنه و سعي ميكنه حال من و بگيره غافل از اينكه من در گذشته شرايط سختي داشتم و ادم مختلف زياد ديدم كاراي اين ابتداييه