2789
عنوان

سالگرد عقد

220 بازدید | 11 پست

بچه ها چند روز دیگه سالگرد عقدمونه واولین سالیه که تو خونه خودمون هستیم دوس دارم یه شام خوب درست کنم نمیدونم چی درست کنم بهتره به نظرتون برای یه جشن دونفره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای من عاشق مناسبتام،خونه رو خوجل کن،کیک یا بپز یا سفارش بده ،ی لباس جینگیل هم تنت کن و ارایشت و موهات هم خاص باشه،من باشم ارایشگاه میرممم،شام هم هرچیزی ک همسرت دوس داره با مخلفات دیگه

فکر نمیکردم بشه شد خداشکر خداشکر خداشکررر...#لیتو
غذاي مورد علاقه شوهرتون

مرغ دوس داره  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چیکن استروگانف + لازانیا

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

مرسی دوستای گلم