2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 26 پست
اره منم ۶ جلسه رفتم جلسه بعدیم دو ماه فاصله دادم ک کم کم قط بشه بره برا ۶ ماه ی بار .بیکینی خیلی دیر ...

از بس که موهاش مزخرف و ضخیمه آخه چی میشد اگه خانوما کلا موی زائد نداشتن

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
از بس که موهاش مزخرف و ضخیمه آخه چی میشد اگه خانوما کلا موی زائد نداشتن

اره واقعا خدا چرا با ما این کارو کرد😭😭😭😭😭

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره واقعا خدا چرا با ما این کارو کرد😭😭😭😭😭

ای خواهر دست روی دلم نزار که خونه😢😢😢😭😭😭😭

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
اره منم ۶ جلسه رفتم جلسه بعدیم دو ماه فاصله دادم ک کم کم قط بشه بره برا ۶ ماه ی بار .بیکینی خیلی دیر ...

اووووووووو 12جلسه خیلیه....میترسم اینهمه برم درد بکشم هزینه کنم اثرش دائمی نباشه

مخصوصا چون شوهرمو ب زور راضی کردم🙈میگه چجوری روت میشه بری واسه بیکینی تو مطب😂

اووووووووو 12جلسه خیلیه....میترسم اینهمه برم درد بکشم هزینه کنم اثرش دائمی نباشه مخصوصا چون شوهرمو ...

خو د مجبوری ریسک کنی کمتر بری جواب نمیگیری انچنان😢 بگو باو مطب پر بیکینیه مال من توشون مشخص نی😂😂😂😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

ببین خیلی مهمه دستگاه و اپراتور.کلا جایی که میری.من دوبار لیزر کردم یه بار شهرستان یه بار هم تهران با اینکه هر دوبار درد خیلی زیادی رو تحمل کردم مخصوصا دفعه دوم که زیر دست دکتر گریه کردم قشنگ ولی اصلا جواب دهیش خوب نبود.نامرد کلی هم پول گرفت ازم.ولی سری سوم یه جایی رو پیدا کردم اتفاقی خیلی خوب بود دستگاهش عالی بود واقعا خیلی بی درد بود در حد گزگز هم تاثیرش از همون جلسه های اول معلوم بود با اینکه من خیلی پر مو بودم البته تست رایگان داشت این دفعه اول تست کردم دردش رو بعد رفتم!کلینیک سانا تو فرمانیه بود اینستا هم داره فکر کنم.هزینه الکی نکن بابت تبلیغ های الکی مثل من.اول خوب تحقیق کن بعد برو.

نه ۱۲ جلسه خیلیه من با اینکه خیلی خیلی پر مو بودم و موهام خیلی سمجه کلا ولی ۸ جلسه رفتم اوکی شد تازه تاثیرش از همون جلسه های اول هم معلوم بود کاملا.تازه درد آنچنانی هم تحمل نکردم در حد گزگز .اونایی که تعداد جلساتشون انقدر زیاد میشه بخاطر اینه که شات کمتر میزنن عمدا که مردم مجبور بشن جلسات بیشتری برن چون نصفه که رها نمیکنه کسی.

ببین خیلی مهمه دستگاه و اپراتور.کلا جایی که میری.من دوبار لیزر کردم یه بار شهرستان یه بار هم تهران ب ...

مشکل اینه ک همه کارشون تعریف میکنن و هرچی سراغ گرفتم اطلاعاتی بدست نیوردم

مشکل اینه ک همه کارشون تعریف میکنن و هرچی سراغ گرفتم اطلاعاتی بدست نیوردم

آره دقیقا نه تنها تهران شهرستان هم پر از تبلیغ های دروغ هستش مخصوصا راجب بی درد بودن دستگاه.برای همین هم من هزینه الکی کردم دوبار ولی خدارو شکر جایی رفتم سری سوم همه چیش خوب بود دستگاهش واقعا بی درد بود .دردش در حد گزگز بود. جوابدهیش هم خیلی خوب بود کلا اینکه تست رایگان داشت خیلی خوب بود.

محلول روشن کننده پینک ایتالیایی برای نواحی تیره بدن و تناسلی بعد از انجام لیزر مو زائد

****************************            برای محلول روشن کننده به اطلاعات بیشتر نیاز دارم!! 

روی این لینک کلیک کنید

https://instagram.com/promomedic?utm_source=ig_profile_share&igshid=x2q4n0a0o5ck

لیزر آتریسا برید هم نتیجه خوبه هم قیمت با تعداد جلسات کمتر 

ولی حتما بگید که با بهترین دستگاه الکساندرایتشون 2018 کندلا براتون انجام بدن

ارزششو داره 

من 8 جلسه بیکینی تقریبا هیچ مویی ندارم (فواصل بیکینی رو بهتره 2 ماه یکبار برید نه ماهی یکبار- فاصله بیشتر اثر بیشتر)

چون توی دو ماه بعد تقریبا تمام موهایی که تحت تاثیر لیزر قرار نگرفتند(در جلسه قبل) در اومدند

زودتر برید اون موها در نیومده و لذا مویی که در نیومده لیزری هم نمیتونه روش اثر بزاره

همه دستگاه ها درد دارند (تا جایی که میدونم و برندهای معروف لیزر رو مشناسم)

سعی کنید جاهایی برید که دستگاه لیزرشون برند معروف هست و هرجا گفتند لیزرمون الکس یا الکساندرایت ... باور نکنید ..

اماجاهای معتبر معمولا دستگاه های خوب استفاده میکنند

استانه درد هر فرد فقط فرق میکنه 

حتما زایلاپی بزنید

چون اگر درد بگیره و حرکت کنید ، شات لیزر درست نمیخوره روی موها و از بین نمیروند 

پس بی حسی بزنید (تقریبا یک ساعت قبل لیزر ) که در حین درمان لیزر تکون نخورید چون شات های لیزری که دارید پولشو میدید بی ثمر میمونه