2777
2789

منم قبول دارم. بیا فالتو بگیرم. هر فال صد تومن می گیرم با اجنه در ارتباطم 😣😣😣😣 اونوقت میگن چرا ایران انقدر عقب مونده شده 😣😣

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سری نصف شب زن داداشم میاد بره دستشویی میره کارشو انجام میده برمیگرده میبینه تو حیاط داداشم رو تخت ...

سید احتمالا خودشو زده به اون راه. خواهرتم رفته خوابیده کسی ندیده. جن انقدر بیکار نیس آخه که بیاد رد بشه بره!!!!

منم همین خوابو دیدم😨 منتها من ناخواسته حامله شده بودم و دخترم یک سال و سه ماهش بود که فهمیدیم دومی ...

خدا حفظش کنه عزیزم 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
درسته این تعریف تو داستان حضرت سلیمان هم هست 

عزیزم خود حضرت سلیمان در هاله ای از ابهامه. وجودش ثابت نشده. مثل حضرت یوسف که هیچ نشانه ای ازش در مصر کشف نشده. اینا داستانه قربونت بشم 

اجنه کافر وارد خونه ای بشن فقر تنگ دستی تجاوز ب زنان و مردان تو خواب جدایی بین زنو شوهر و.......... ...

نکنه دولت هم از اجنه ساخته شده؟ همین کارا رو کردن به قرآن 

چه رنگی هم زدی

یکی از اشناهامون مشکل شمارو داشتن تمام زندگیشون و بهم میریختن رفته بودن پیش ایت الله بهجت گفته بود تو خونه عروسک زیاد دارین رفتن تو چشمای عروسکا .عروسکارو ریختن بیرون خوب شد

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...

بله که وجود دارن اینو از رو تجربه خودم میگم.

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...

شوهرم دیده تو خواب و بیداری کوتاه و چشم درشت و استخانی شوهرم داشت نگا میکرد اونم نگاه میکرد ک شوهرم خواب رفت

نخ دادن همیشه هم بدنیست به بعضی‌ها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎
آخی ده ساله تو نی نی سایتی    

بله عزیزم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سید احتمالا خودشو زده به اون راه. خواهرتم رفته خوابیده کسی ندیده. جن انقدر بیکار نیس آخه که بیاد رد ...

عزیزم خونه بابام جای باغه  زمینش خیلی  قدیمی هه این جریانی که تعریف کردم هم مال ۲۵ سال پیشه 

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
2790
2778
2791
2779
2792