2777
2789
اگه سوال دیگه ایی هم داشتی هر موقع نتونستی پیدام کنی درخواست دوستی بده.حتما نتیجشو گهگاهی بهم خبر بد ...

خیلی خیلی ممنونم واقعا لطف کردی چشم گلم مزاحمت میشم😘😘😘😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خیلی خیلی ممنونم واقعا لطف کردی چشم گلم مزاحمت میشم😘😘😘😘😘

مراحمی عزیزم 😍😍😍😘😘😘

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دشمنت شرمنده گلم 😁چون طبعش خیلی گرمه ی شب در میون بدی بهتره.اندازه نخود.بزاری تو یخچال سفت شه راحت ...

😘😘😘😘😍ممنونم عزیزم ان شاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده ،دعا کن نتیجه بگیرم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
چه جالب .کاش می شد منم می دیدمش.امکانش هست؟

اون آقا شهرستان هستش

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
خوش اومدی عزیزم

مرسی خواهر

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
وجود دارن کلام صریح قرآنه اما انقدر تو زندگیشون کنکاش نکنید تا اسیبی به شما نزنن اونام دارن زند ...

الان خودتو جلوی جنا  خودشیرین کردی از دیشب تا حالا چیزی برات نیاوردن؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
الان خودتو جلوی جنا  خودشیرین کردی از دیشب تا حالا چیزی برات نیاوردن؟

چرا اتفاقا گفتن به کاربر ام کلثوم بگو  داریم برات بشینو تماشا کن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
استارتر و کاربرا اگه نمیترسین برین تو اینترنت ویدیو دختر بچه ژاپنی که همزادش اتفاقی تو اینه مشخص میش ...

دیدمش ولی یکی دیگه هم قبلا دیدم اون خیلی ترسناک بود.عین همینه فقط اونا مادر و پسرن.ولی همزادد پسره با خشم برمیگرده به مادره خیره میشه خیلی ترسناکه اون😨

دیدمش ولی یکی دیگه هم قبلا دیدم اون خیلی ترسناک بود.عین همینه فقط اونا مادر و پسرن.ولی همزادد پسره ب ...

چی باید تو اینترنت سرچ کنم تا این کلیپ رو ببینم ؟

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
چی باید تو اینترنت سرچ کنم تا این کلیپ رو ببینم ؟

اون یکی که دوستمون گفت بزن ویدئو همزاد دختر ژاپنی.ولی اونی که خودم میگم ترسناکه تو گوشی قبلنا دیدم شاید بزنی ویدئو همزاد پسر بچه بیاد الان باز میرم گوگل دوباره ببینمش😆 حال میده بترسم😉

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز