2777
2789
اره مامان بزرگم تو فاز این چیزاس نیگه تازه عروس و زن باردار و شیرده یا بچه کوچیک رو راحا اذیت میکنن

من هروقت رابطم با نامزدم خيلي خوب ميشد اونا بيشتر حضورشون رو اعلام  ميكردن اخرش جدا شديم..

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه اتفاق دیگه هم تو نزدیکانم افتاد،، خاله م خیلی زندگیش مشکل داره،، تو خونه شون مدت 5،6 ماه شاید،، دقیق نمیدونم،، رد دست میوفتاد رو آیینه (آیینه شمعدونش) اگه بدونی اینا چقدر ترسیدن،، البته باورش واسه ما سخت بود،، تا اینکه از اونجا رفتن،، 3 سال از اون ماجرا گذشت، تا اینکه 2 ماه پیش رو اپن اشپزخونه یه کاسه جابجا شد، با چشم خودش دیده بود، هم خودش هم دخترش!! 

😨😨😨😨

البته نميخوام ربطش بدم ولي واقعا همه چيز خيلي عجيب بود و جداييمون هم خييييلي مسخره .. 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
جالب نباشه هیچوقت ..نباید اصن نزدیکشون شد ...ازار روحی و ذره ذره از بین رفتنه

من اینکارو نکردم هیچوقت...

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
راستی اینو نگفتم؟ اویل حاملگیم بود نصف شب پاشدم رفتم دست ب آب بعد رفتم آب خوردم اوندم لامپو خاموش کر ...

ببخشید یه سوال بی ربط دارم ، سلام عزیزم من خیلی دنبالتون گشتم تو یه تاپیک متن مومیایی شما رو خوندم ،تو شهر ما ندارن ،ازمشهد تهیه کردم خیلی بدبو ،چطوری بفهمم اصله و تا چه مدت به شوهرم بدم ؟ممنون میشم کمکم کنی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
دیدم کسیو ک تونست

اوني ك شما ديدين كدوم شهر هستش؟

ببخشید یه سوال بی ربط دارم ، سلام عزیزم من خیلی دنبالتون گشتم تو یه تاپیک متن مومیایی شما رو خوندم ، ...

سلـــام اتفاقا اصلش بد بو هست بوش تقریبا مثل بوی گوسفنده..بهش بده تا موقعی ک انشالله باردار شدی.بعده هر رابطه هم بده بهش.

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
سلـــام اتفاقا اصلش بد بو هست بوش تقریبا مثل بوی گوسفنده..بهش بده تا موقعی ک انشالله باردار شدی.بعده ...

ممنونم گلم ، دقیقا همین بو رو میده ، هر روز بخوره اشکالی نداره ؟ چقد بخوره ؟شرمنده

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ممنونم گلم ، دقیقا همین بو رو میده ، هر روز بخوره اشکالی نداره ؟ چقد بخوره ؟شرمنده

دشمنت شرمنده گلم 😁چون طبعش خیلی گرمه ی شب در میون بدی بهتره.اندازه نخود.بزاری تو یخچال سفت شه راحت تر میشه بشکنی .نرمش کمی اذیت میکنه.بعده هر رابطه هم حتما بهش بده انگار که اصلا رابطه ایی نداشه.انشالله ب زودی باردار میشی.دم کرده ی کاسنی هم حتما هر روز بخوره.کندر هم چند دونه روزی بجوشون تا یه هفته فقط نه بیشتر بهش بده تا بخوره

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

اگه سوال دیگه ایی هم داشتی هر موقع نتونستی پیدام کنی درخواست دوستی بده.حتما نتیجشو گهگاهی بهم خبر بده 😁

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

زیبایی

شیرازجانم | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز