2777
2789
تا جای ک من میدونم جن یه موجودی هست ک میتونه به هر شکلی در بیاد سرعتش مثل باد زیاده تقریبا از همه چی ...

درسته این تعریف تو داستان حضرت سلیمان هم هست 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی قبلا خواب میدیدم.بعد دیگ اثاث کشی کردیم رفتیم خونه جدید و نوساختمون عروب بود بعد اینک ازخواب بی ...

وای ترسیدم من چند بار تو خواب یا واقعیت نمیدونم ولی مطمئنم دیدم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
عزیزم

شما دیدین یا ب وجودش شک داری

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
وای ترسیدم من چند بار تو خواب یا واقعیت نمیدونم ولی مطمئنم دیدم

من قشنگ دیدم انقد بزرگ بودن هی برمیگتن نگا میکردن سیاه بودن ولی بعد اینک بیدارشدم دیدمشون هی نگا میکردمشون 

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.
تقریبا چیزای ک درموردش شنیدین درسته ر 

مردم جن رو موجود کوتاهی میدونن که وحشتناکه و مدام دنبال ازار و اذیت ولی جن ها اصلا جسم مادی ندارن شاید بعضی از جن های کافر خودشونو به اون اشکال در میارن البته جن ها بیکار نیستن که بیان بچسبن به کسی

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
من قشنگ دیدم انقد بزرگ بودن هی برمیگتن نگا میکردن سیاه بودن ولی بعد اینک بیدارشدم دیدمشون هی نگا میک ...

ولی اینکه من میبینم سفیدن

نگران نباش تعریف کن تا بعضیا بفهمن ک هست

من سال ۹۵ هیچکس خونه مون نیامد عید بود دو تا از لباس های من گم شدن همه جا را گشتم حتی دوباره خونه تکونی کردم نبود بعد چند روز لباس هام پیدا شد جایی که اصلا فکرش نمیکردم یک بار هم با پسرم خواب بودم حس کردم یکی شبیه پسرم داره میدوه سمت اشپزخانه دویدم دنبالش غیب شد بعدا فهمیدم همزاد پسرم بوده خلاصه از دستشون راحت شدم هر دو این اتفاق تو سال ۹۵ رخ دادن یکی اوایل سال یکی اواخر 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
مامان دوست خواهرم مرده شور بود تعریف میکرد که همیشه میبینه وباهاشون حرف میزنه 

میشه بیشتر تعریف کنی

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز