2777
2789
عنوان

غربالگری دوم

205 بازدید | 18 پست

کسی میدونه دلیل انجام سونوگرافی دوم توی غربالگری دوم برای چی هست و اصلا چی نشون میده ؟

دل وقتی مهربونه شادی میاد میمونه ، خوشبختی از رو دیوار سر میشکه تو خونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جز پروتکل چک اپ بارداری هست دیگه برای اینکه مطمئن بشن که از هفته حدود دهم تا حالا همه چیز خوبه خود جنین اب دور جنین میزان رشد اندامها و متناسب بودن انها و غیره.

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 

عزیزم من چند روز پیش سونو غربالگری نوبت دوم رو دادم توش همه اندام بچه ازنظر سلامتی جسمی بررسی میشه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
خیلی خوبه سایز کلیها اندازه جمجمه کام باز قلب وبقیه چیزا   سالم بودنش ونشون می ده

تازه خودشم نشونم داد تک تک گف اینا دستاشه اینا انگشتاشه همه چیو😍😍😍

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

بله مال منم ۴ بعدی بود هی می رفت پشت جفت الان که به دنیا اومد هی بهش می گیم تو بودی می رفتی پشت جفت اخه سی دی وبهمون داد

کدوم سونوگرافی رفتی که اینقدر دقیق بوده دوستم ؟

بله مال منم ۴ بعدی بود هی می رفت پشت جفت الان که به دنیا اومد هی بهش می گیم تو بودی می رفتی پشت جفت ...

ای جاااانم به سلامتی چشتون روشن

بله مال منم ۴ بعدی بود هی می رفت پشت جفت الان که به دنیا اومد هی بهش می گیم تو بودی می رفتی پشت جفت ...

شما کدوم سونوگرافی رفتی دوستم ؟

کدوم سونوگرافی رفتی که اینقدر دقیق بوده دوستم ؟

عزیزم من اصفهانم پیش دکتر نصوحیان رفتم واقعا دقت تو سونگرافیش زیاده