2777
2789
عنوان

کی باید بده؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 71 پست
هرکی داد تو نده فقط😊

خخخخ

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بده نده ایی شده این تاپیک   

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
وضعمون خرابه  گفتم ببینم انصاف من میگه خودمون بدیم یا انصاف بقیه هم همینه

حالا به خاطر بیست تومن که ماشینو نمیخوابونن. بحث انصاف هم نیست. همسرتون هم جریمه رو میده به رسم رفاقت. زن و شوهری یعنی همین دیگه. رفاقت

پرروعه پرروووو

تورو خدا از الان انقدر بی مسئولیت بارش نیارید تعجب میکنم اصلا درمورد این چیزا صحبت میکنید باهم.اگه اون خواسن با شوخی حرفی بزنه یه اخم کن بگو واقعا ازت انتظار نداشتم.اونم خودشو جمع میکنه.این زنه که از اول شوهرشو بار میاره هرجور که تو اینده رفتار کنه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
 والا! چه شوهر کردنیه 

نخواستم بگم اما اگه همسر من همچین حرفی بزمه همون لحظه دست می کنم تو کیفم پولو میندازم جلوش میگم  بخاطر بیست تومن ابروی خودتو جلو خانوادم نبر 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اگ عقدی بابات باید بده ب نظرم😂

خخخخخخ وای پوکیدم