2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اشنایتم مجازی بود خیلی راضیم دارم نامزد میکنم دختر خالم سنتی ازدواج‌کرد الان داره طلاق میگیره

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بعدم 100 نفرو پایین بالا میکنن قبلش. اینطوری نیست فرتی ازدواج کنن

نظر شخصی من اینه آدم مستاصل تو نت اقدام میکنه. 

حضرت علی ع می فرمایند: وقتی که همه ازتون راضی باشن، بدونید که شما منافقید 🍃

به نظر من که آشنای اولیه چه جوری باشه اصلا هیچ اهمیتی نداره. مهم این که خودت در ادامه چقدر منطقی عمل کنی و تلاش کنی طرفت رو درست بشناسیی.وگرنه چه فرقی میکنه ادم اولش ت و دانشگاه اشنا بشه یا تو چت روم مثلا. 

با قدرت و توکل داریم تمام سختی ها رو پشت سر میذاریم

عزیزم شاید بشه اما فکر چندساله دیگرو کنی مرد میگه تو نمونی که با من دوست بودی پس چه طور با کس دیگه ایی نباشی عموی شوهرم هفت سال پیش با دوست دخترش ازدواج کرد این سه ساله زن گرفته هیچ کیم تا یک ماه پیش خبر نداشت زنش از اول میتونست اما چون خودش کرده دیگه رو برگشت به خونه باباش نداره شوهرش زندگی رو براش حروم کرده خدا لعنت کنه شوهرشو

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
یعنی کجا آشنا بشی؟؟

یعنی یه برخوردی بینتون باشه قبل اینکه به ازدواج فکر کنید

یعنی اول طرف رو ببینید بعد بخواید ازدواج کنید نه اینکه اول بخواید ازدواج کنید بعد برید دنبال کیسش

مثلا چه میدونم تو مهمونی یا اکیپ های دوستانه

محیط دانشگاه

محل کار

چه میدونم اکیپ های خاص کوهنوردی یا تور یه همچین چیزایی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.