2777
2789
عنوان

سوال خصوصی

244 بازدید | 16 پست

من بیست سالمه و هفته سی و یکم بارداریم

قبل از بارداری سینه هام خیلی کوچیک بود که همش سوتین اسفنجی میزدم 

الان بزرگ شدن و دارن افتاده میشن و منم تو این دوران بشدت از سوتین بدم میاد تا حدی که سعی میکنم بیرون نرم که نخواد استفاده کنم

میخواستم ببینم بعد از زایمان سینه بالا میره و سفت میشه یا بخاطر شیردهی بدتر میشه؟و اینکه دورش که تیره شده مثل قبل میشه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از دید من ک  مثل قبل بارداری نمیشه اویزون میشه دیگه...تیرگی میره...

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

خوب تو شیردهی یکم افتاده میشه مگر اینکه شیر ندی هاله ی تیره هم بعداز چندماه بعداز زایمان مثل قبل میشه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
حتی اگ تو بارداری از سوتینهای مخصوص شیردهی استفاده کنی بازم شل میشه😯

منظورم تو همون شیردهی بود

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..