2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 34 پست
هرموجی بفرستی به خودت بذمیگرده . امواج مثبت بفرست . این فکرا رو هم نکن . 

تازگیا تو قسمت سابقه جستجوی اینترنتی دیدم ک سایت بد رفته البته اینم بگم ک قبل و یا بعد اون اصلا نرفته تازگی یه مسائلی بینمون بود ک گف بخاطر اون مطالب می خوندم ک نوشته بود پک آموزش زناشویی اونو زدم فیلم بد دان کرد با اینکه بهش اعتماد دارم ولی خیلی ذهنمو درگیر کرده ک نکنه واقعا نگا کرده

اخه مث اونومیزنم تو نت چیزی مث اون نمیاد خیلی درگیر کرده ذهنمو

فقط خودت فکر بد نکن . فقط و فقط . اگر بهشم بگی ناراحت میشه از بی اعتمادیت . اگه میدونی تاثیر فضای مج ...

ینی نگم؟  میخوام بگم درباره اون سایتی ک رفته بهتر توضیح بده تا خیالم راحت شه اونم باعثش شدع اینطور فکر کردنام زیاد شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ینی نگم؟  میخوام بگم درباره اون سایتی ک رفته بهتر توضیح بده تا خیالم راحت شه اونم باعثش شدع این ...

عزیزم رفته که رفته چه اشکالی داره شاید واقعا چیزی براش سوالی پیش اومده یا رفته چیزی یاد بگیره . چقدر به همه چیز گیر میدید . من چهارساله ازدواج کردم نه یکبار سوابق گوگل شوهرمو چک کردم نه تل گرامشو نه پیاماشو نه تماساشو . اینقدر به این چیزا اهمیت ندم که اگر چیزی هم باشه خودش میاد میگه . مثلا همکارم یه فیلم تو گوشیش بود فلان گفت برات بریزم ؟؟؟؟بعد من بهش میگم نریزیا یوقت حواست نیست بچه می بینه . به همین راحتی هم جواب منفی بهش میدم هم گیر بهش نمیدم . 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
عزیزم رفته که رفته چه اشکالی داره شاید واقعا چیزی براش سوالی پیش اومده یا رفته چیزی یاد بگیره . چقدر ...

چقد خوب برخورد میکنین 

من میگم اگه فیلمو نگا کنه راحت میتونه ب دخترا و زنا تو خیابون ب چشم دیگه هم نگا کنه

بعدا راحتم میتونه خیانت کنه 

چقد خوب برخورد میکنین  من میگم اگه فیلمو نگا کنه راحت میتونه ب دخترا و زنا تو خیابون ب چشم دیگ ...

نه اصلا اینجوری نیست عزیزم . من باشوهرم بیرون که میرم یوقت میگه اون زن رو نگاه کن ببین لباسش خنک قشنگ توهم بخر . یا اون زن رو ببین تو اون برنامه بهم درخواست دوستی داد . یا دختر همسایمون میدیدم فلان بود بعد مم قسنگ برمیگردم خانم رو نگاه میکنم و فقط میگم نه بابا ؟؟؟؟ با حالت تعجب . همین در همین حد .

سر گوشیش عادت کرده بود سربسرم بذاره پیام میفرستاد مریم جون خانمم رفته خونه مادرش میام دنبالت.  حالا من خونه بودم . فقط در جوابش نوشتم (نترسم که با دیگری خو کنی تو با من چه کردی که با او کنی هوراااااااا) اینقدر با این یه جمله حالش گرفته شد که دیگه شوخیشم نکرد 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
واقعا خیلییی ممنون عزیزم 🌺 🌺  کلیی اروم شدمم    

خواهش میکنم عزیزم . اینقدر مسائل بی ارزش رو تو ذهنت بزرگ نکن . اصلا ناراحت این موضوع هم نباش چون نگرانیت بی مورده. هرچی حساسیت نشون بدی شوهرت میگه خب حتما یچیزی هست که خانمم اینقدر حساسِ واسه همین کنجکاو میشه و میره دنبالش.  تا حالا شاید برای خودمونم پیش اومده که یچیز بد رو سرچ کردیم.  این دلیل بر بدی طرف یا منظور داشتن طرف نمیشه . 

خواهش میکنم عزیزم . اینقدر مسائل بی ارزش رو تو ذهنت بزرگ نکن . اصلا ناراحت این موضوع هم نباش چون نگر ...

از ظهر رو خودم کار میکنم سعی میکنم مهربون تر باشم 😬 و فکرای بدو از خودم دور کنم

💋💋💋💋💋

نه اصلا اینجوری نیست عزیزم . من باشوهرم بیرون که میرم یوقت میگه اون زن رو نگاه کن ببین لباسش خنک قشن ...

نه چون میدونه حساسم و خودشم خیلی حساسه اونجور شوخی ها نمیکنه اصلا

ولی به لحظه مثلا دختر همسایه رو نگا میکنه اعصابم خرد میشه فکرمم درگیر میشه میگم چرا نگا کردی اخههه با اینکه میگه گذرا خب دیدم باز ذهنم میمونه

فک کنم مشکل از ذهن منه بیشتر زیادی حساسم 😥

از ظهر رو خودم کار میکنم سعی میکنم مهربون تر باشم 😬 و فکرای بدو از خودم دور کنم 💋💋💋💋💋

مراقب خوبیهات باش

نه چون میدونه حساسم و خودشم خیلی حساسه اونجور شوخی ها نمیکنه اصلا ولی به لحظه مثلا دختر همسایه رو ن ...

وای بنده خدا مگه دور از جونش کوره که هیچ جا رو نگاه نکنه . این طرز فکر اول خودتو از بین میبره بعد همسرت رو . بهش اعتماد داشته باش

وای بنده خدا مگه دور از جونش کوره که هیچ جا رو نگاه نکنه . این طرز فکر اول خودتو از بین میبره بعد هم ...

اغا حسم دروغ نمیگه بهم

همین دیشب میرف دوش بگیره گف گوشیم و بزن شار ژ شه شار ژ نداره 

تا گوشی رو ورداشتم نصفه نیمه زود از حموم اومد بیرون ک میرم دسشویی با گوشی رف😑 گفتم حالا چرا باگوشی اخه با اون شرایطت گف برنامه دیوار نگا میکنم😑 

میدونم اهل خیانت نیس ولی میگم فیلم نگا کرده ک حتما میخواد پاک کنه 

بعد اون ماجرا همش قسمت سابقه جستجوی اینترنتیش رو پاک میکنه 😥

اره بخدا  از وقتی  اومدم اینجا این حس زیاد شده  همش چک میکنم گوشیشو زیر زیرکی   ...

يا خدا ! عزيزم خواهشا زندگيتو واسه اين حرفا خراب نكن! اگه ميبينى تحت تاثير قرار ميگيرى اكانتت رو حذف كن يا نيا! قصدم بى احترامى نيست ولى بعضى ادماى اينجا از تخيلاتشون هم مينويسن ! و اينكه شما واقعا تو زندگى ديگران نيستىكه ببينى شرايط چطوره!  خواهش ميكنم ازت زندگى ت رو دوست داشته باش و فكرهاى مثبت داشته باش. 

يا خدا ! عزيزم خواهشا زندگيتو واسه اين حرفا خراب نكن! اگه ميبينى تحت تاثير قرار ميگيرى اكانتت رو حذف ...

دست خودم نیس اصلا میدونم باز میام افلاین میخونم😥 ولی اونم حساسم میکنه 

همش با گوشی میره دسشویی نزدیک15_20 دیقه میشینه  تازگیام همش پاک میکنه سابقه جستجوشو

اغا حسم دروغ نمیگه بهم همین دیشب میرف دوش بگیره گف گوشیم و بزن شار ژ شه شار ژ نداره  تا گوشی ...

ای خواهر فیلم دیده که دیده حتما میخواسته چیزی یاد بگیره. بعدشم همچین مواقعی اینقدر تابلو گیر ندید تا دوزاریش نیافته و بخواد اثار جرم رو پاک کنه مثل سابقه جستجوشو