2777
2789

🌺کرم لیفتینگ ماساژوردار لدورا  🌺کرم آبرسان قوی برند لدور   🌺ژل لاغری حرفه ای لدورا   🌺رژ مایع لاکچری لدورا   🌺آرایش پاک کن لدورا  🌺شیرپاک کن لدورا    🌺کرم دور چشم پپتایدW&B  🌺کرم دور چشم کیوتنB&V  🌺شامپو کراتینه و تقویت کننده کننده و ضد ریزش لدورا  🌺شامپو نرم کننده  🌺اسپری تونیک تقویت کننده و ضد ریزش   🌺شامپو تخصصی ضد شوره و کنترل کننده چربی کف سر الیکس پلاس   🌺رژ جامد لاکچری W&B  🌺سرم کرمی قوی W&B  🌺کرم روز و شب الیکس پلاس  🌺شامپو بدن الیکس پلاس  🌺لوسیون بدن الیکس  🌺لوسیون بدن الیکس پلاس  🌺کرم چند منظوره مراقبت پا الیکس پلاس  🌺کرم ویتامینه دست و صورت الیکس پلاس  🌺دئودرانت الیکس  🌺بادی اسپلش الیکس  🌺ژل مو حالت دهنده خیس الیکس پلاس 🌺ژل مو حالت دهنده سخت الیکس پلاس  🌺ریمل 4 بعدی بلند کننده مگاافکت W&B  🌺قلمو حرفه ای پنکک و رژگونه لدورا  🌺عطریات جیبی الیکس اسانس اصل فرانسوی  🌺شامپو آلوئه ورا الیکس  🌺ژل شستشوی صورت الیکس پلاس  🌺و........... 

فریبا شش پری

مشاور پوست و مو و زیبایی و نماینده فروش کمپانی پنبه ریز

دوستان کرج هستم و ارسال به همه جا داریم

ارائه دهنده برندهای تخصصی اصل و یونیک

100% ارگانیک

تل گرام  09109395964

اینستا @Fari.sheshpari

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم دور چشمش واسه ۲۶ سال خوبه؟

بله عزیز از 20 سالگی باید مراقبت دور چشم رو شروع کرد پوست حساس و نازکی داره و خیلی سریع پیری دور چشم اتفاق میفته و یا دچار پف و تیرگی و گودی میشه دور چشم کیوتن B&V مناسب 20 تا 35 سال هست

کاش بجای سرک کشیدن تو زندگی دیگران و دخالت تو امور زناشویی کمی مطالعه کتاب داشتید تا با داشتن اطلاعات کافی اظهار نظر میکردید میدونید ک کسی ک اطلاعات نداره خیلی سریع همه جا بدون ذره ای فکر نظرش رو میگه

#کمی_تامل

#اول_فکر_کنیم

#مطالعه_کتاب

#افزایش_دانش

دوستان محصولات لدورا محصولاتی آشغال بی کیفیت که ارزش ان ها بیشتر ۱۰ الا ۲۰ هزارتومن نیست ولی این محصولات چند برابر محصولات خارجی از طرف بازار یاب های ساده بفروش میروسته همه محصولاتش آشغال بی کیفیت هست خدا کنه هیچ کس دیگه نخر

دوستان محصولات لدورا محصولاتی آشغال بی کیفیت که ارزش ان ها بیشتر ۱۰ الا ۲۰ هزارتومن نیست ولی این محص ...

متاسفم که اینقدر راحت هرچی به ذهنتون میرسه را به زبون میارین.

من خودم چندین محصولش را استفاده کردم وخدایش راضی بودم.

اگه الان یه برند خارجی که بی کیفیت بود را میگفتن برا کلاس گذاشتن میگفتین خیلی عالیه

اینجا اکثر کسانی که پست میذارن یا مادر هستند یا در آینده میخوان مادر باشند ؛چطور از چنین مادرانی توقع پرورش #فرزند فهمیده و باشخصیت میتوان داشت؟