2821
2789
عنوان

دستور کیک 🍰🎂🎂🎂🍰🍰

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 33 پست
راستش قبلی ها یادم نیست اما اخریش زر ماکارون بود طعم کاکتئو جالب نشد

ب نظر من رشد بهتره 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این کیک خیسیه که من درست میکنم خیلیی خوشمزه میشه:

یه لیوان شیر

یه لیوان و نیم شکر

یه لیوان روغن(من نصف میریزم)

پنجاه گرم پودر کاکائو

بکینگ پودر و پودر نارگیل یه قاشق

آرد دولیوان

سه تا تخم مرغ

آرد وبکینگ پودر و پودرنارگیل رو قاطی میکنی تو یه ظرف کنار میذاری.

شیر و پودر کاکائو و روغنو شکر رو قاطی میکنه تا یه دست بشه بعد یه لیوان ازش برمیداری کنار میذاری.بعد بهش تخم مرغارو اضافه میکنی هم میزنی تا یه دست بشه.بعد میریزیش توی آرد ویکم هم میزنی تا قاطی بشه بعد میذاری 30-40دقیقه تو فر یا توسترتون.خواستی ببینی پخته یانه یه خلال دندون داخلش فرو کن اگه چیزی بهش نچسبید یعنی پخته.بعد برش میداری تو همون ظرف برش میزنی و اون یه لیوان شیر و شکر و... که جدا گذاشته بودی همونجور داغ داغ میریزی روش وایمیستی تا خنک شه😋😋😋

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
من اینو درست کردم خوب بوده فقط وانیل هم بزن و مراقب باش آب زیاد نباشه ک بره تو فنجونا خمیر بشه و از ...

اها مرسی  

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی

Mahdihe:

۱-سه تا تخم مرغ ماشینی«اگه رسمی بود چهار تا» را با یک قاشق چایی خوری وانیل و یک لیوان شکر خوب بزن حداقل هفت دقیقه تند تا رنگش کرم و کش دار بشه

۲-سه چهارم لیوان یعنی یه لیوان سرخالی روغن مایع و یه لیوان سرخالی شیر به موادی که هم زدی اضافه کن بازم خوب هم بزن پنج دقیقه

۳-دوتا لیوان آرد با دو قاشق مرباخوری بکین پودر را قاطی کن و حداقل سه بار الک کن

حالا برو کیک پز را روشن کن تا خوب گرم بشه یه قاشق روغن بریز توش وبرو سراغ ادامه کار

۴_حالا آرد ها را بکن دورتادور ظرف وسطش را خالی کن تا موادی که هم زدی را کم کم بریزی این وسط و کم کم دایره همزدنت را وسیع تر کنی تا کل مواد با آرد ترکیب شد دیگه نباید هی هم زد حالا زیر کیک پزم روشن کن و مواد را بریز تو کیکپزت که داغ داغ هست بعدم تا۴۰دقیقه صبرکن

واسه شادی روح بابابزرگم صلوات بفرستین
این کیک خیسیه که من درست میکنم خیلیی خوشمزه میشه: یه لیوان شیر یه لیوان و نیم شکر یه لیوان روغن(م ...

😍😍😍😍😍 مرسی ازYou

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
Mahdihe: ۱-سه تا تخم مرغ ماشینی«اگه رسمی بود چهار تا» را با یک قاشق چایی خوری وانیل و یک لیوان شکر ...

این دستور را همیشه درست میکنم عالییییی است حتما درست کن عکسش هم بذار 😘

واسه شادی روح بابابزرگم صلوات بفرستین
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز