2777
2789
عنوان

رونمایی از هشتگ یا برچسب

| مشاهده متن کامل بحث + 32504 بازدید | 2390 پست

سلام ی چیزی بذارید اعلانات بالکل حذف بشن.یا بتونیم مثلا وقتی چند صفحه اعلانات داریم بتونیم از هر صفحه اعلانای خاصی رو انتخاب کنیم دست آخر حذف شن نه اینجور ک الانه .خوندین لایک کنید لطفا مرسی 

اَه

می‌خواهمت💙 چنان که شب خسته خواب را/می‌جویمت چنان که لب تشنه آب را/محو تو ام چنان که ستاره به چشم صبح/یا شبنم سپیده‌دمان آفتاب را/بی‌تابم آنچنان که درختان برای باد/یا کودکان خفته به گهواره تاب را/بایسته‌ای چنان که تپیدن برای دل/یا آنچنان که بال پریدن عقاب را/حتی اگر نباشی، می‌آفرینمت/چونانکه التهاب بیابان سراب را/ای خواهشی که خواستنی تر ز پاسخی/با چون تو پرسشی چه نیازی جواب را؟/...قیصر امین پور

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اقای فنی لطفا درخواستمو قبول کنید سوال دارم ازتون

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

#‍ من_بلد_نیستم

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

آقای امیر فنی چرا دوستان صدام میکنن اسمم آبی نمیشه ... بی زحمت درستش کنین

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

سلام آقای امیر ببخشید من یه مشکلی دارم امضامو هر کاری میکنم دیده نمیشه

@امیر_فنی  

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

من_تازه_راه_افتادم#  

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍