2777
2789
عنوان

مگه میشه مگه داریم

101 بازدید | 8 پست

من دیروز رفتم پیش یه دکتری ک متخصص غدد و ریه و قلبه و تخصص گوارش هم داره 

چون یه مدت با اولین قاشق غذایی ک میخورم نفسم بند میاد و احساس خفگی میکنم ورم معده هم دارم 

ایشون بعد از معاینه گفت کم خونی داری در حالی ک اخرین ازمایشم ک به تارگی بود اهن ۲۰ تا بالاتر از حد نرمال و بقیه فاکتورهای خونی هم نرمال بود 

حالا میخوام بدونم ممکنه بازم با همه این ازمایشا من کم خون باشم یا سیستم گردش خونم مشکلی داره ؟

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

البته اندوسکوپی کردم میکروب معده هم دارم ک برای اونا دارو داده 

کسی تجربه ایی داره ؟

عزیزم خیلی خیلی خیلی جدی بگیر

نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی یکی از اقوام ی مدت طولانی تو غدا خوردن مشکل داشت مدام میگف نمیتونم غذا رو پایین بدم نفسم میگیره اذیتم 

بعدش معلوم شد سرطان ریه گرفته و توده دقیقا محل اتصال نای به ریه هاس و فشار میاورده ب مریش

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی خیلی خیلی جدی بگیر نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی یکی از اقوام ی مدت طولانی تو غدا خوردن م ...

الان در چه حاله درمان شد یا ...

الان در چه حاله درمان شد یا ...

خداروشکر درمان شده ی جراحی کرد و دوره شیمی و پرتو داشت

ولی عواقبش همیشه باهاشه و دردسر زیادی کشید

شرمنده من این جریانو تو تاپیک شما گفتم فک کردم اگه بگم هم جدی تر میگیرین(خصلت اکثر ایرانیا اینه ک مریضیو جدی نمیگیریم...و ن دکتر خوبی هس ن داروی خوبی😢)

و هم این ک ریه هاتونم ی چک اپ برین

انشالله ک چیزی نباشه

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
خداروشکر درمان شده ی جراحی کرد و دوره شیمی و پرتو داشت ولی عواقبش همیشه باهاشه و دردسر زیادی کشید ...

مرسی عزیزم من پیش چندتا گوارش خوب رفتم تاحالا من غذا میخورم گاهی وقتا بخاطر اینکه ورم معده دارم اگر نخورم نفسم بیشتر میگیره . دکتر قبلیا میگفتن از استرس زیاده 

اما این دکتر اخری یه سری ازمایشات نوشته 

انشالله که همه مریضا از درد رها شن

مرسی عزیزم من پیش چندتا گوارش خوب رفتم تاحالا من غذا میخورم گاهی وقتا بخاطر اینکه ورم معده دارم اگر ...

انشالله ...خدا از دهنتون بشنوه

😙😙😙