2777
2789
عنوان

یه برش از زندگیم

1852 بازدید | 82 پست

شوهرم یه صب بیدار شد گفت نمیخوامت. رفت ک رفت. پدر مادرشم بدجوری پشتشن برای طلاق منتها توافقی. ما عقدیم و اونا میگن زندگی ک نکردی مهریه بخوای. برا همین شدیدا پشت سرم حرف درمیارن. من یه ماه بعد اینکه منو گذاشت رفت باهاش ارتباط داشتم ولی فقط فحش و تهدید میفرستاد. یهههه ماه بدون اینکه خسته شه یا کوتاه بیاد اصلنم چیز واضحی نمیگفت یه بار میگفت خواهرت تحویلم نگرفت یه بار میگفت لباست زشته یه بار میگفت من برات خرید میکنم تو نمیکنی..... بعد از یه ماه خطم رو عوض کردم و الان ۵ ماهه هیچ خبری ازش ندارم. بعدا فهمیدم همون موقعها دوست دختر گرفته الانم با اون سرش گرمه نه پشیمونه نه منو میخواد فقط دست دست میکنه ک ببخشم و طلاق بگیرم خانواده سگ صفتش هم همینو میخوان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریتو بگیر حتما..گور بابای بعضیا پیش به سوی بعدیا

بیاین ب عقاید و سلیقه هم احترام بزاریم هی سعی نکنیم ب زور عقایدمونو بزرو تحمیل هم کنیم این احترام گذاشتنو یاد بگیریم تا مخل اسایش کسی نشیم بدونید  رک بودن و بیشعور بودن  خیلی نزدیکن پس به هوای رک حرف زدن با بیشعوری طرفمونو ناراحت نکنیم

اره مهریه ات رو بگیر 

بابا بزرگ مهربونم دلم برات یه ذره شده. دلم واسه قصه هات واسه اون تن صدات تنگ شده. بابا بزرگ قشنگم واسه بقلت واسه اون  ته ریش سوزنیت دلم یه عالمه تنگ شده.دلم واسه اون حس آرامشی که وقتی موهامو می‌بافتی تنگ شده. میشه یه صلوات واسه شادی روح بابابزرگم بفرستید ده ساله بی قرارشم نیست پیشمون

حقو حقوقتو بگیر تمام شه بره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
مهریه بگیر مگه از اول کور بوده عوضییی

میگه گولم زدی!! با منت و خواهش زنش شدم. تازه بار اول جواب رد دادم بازم میگه گولم زدی

نمیدونم اینهمه توهین و تحقیر جوابش چی میشه

من با مهریه مخالفم ولی شما اگه بی کم و کاست تعریف کردی مهرتو بگیر 

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 21 ثانیه پیش

ق رص برای استرس

hoda70m | 37 ثانیه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز