2777
2789
عنوان

بچه ها کیف نمدی ک دوختم خوشکله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 60 پست
با اون دوستمون بودم  آخه عکس اتاق خوابشون با چارقد بود :)

اره مثه فیلمای ایرانی

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم
عزیزم میشه توضیح بدی چجوری درست کردی؟؟ ممنون میشم.

اول الگوشو روی کاغذ بریدمش بعد گذاتمش روی نمد و از رو نمد هم قیچی کردم تیکه هایی ک بریدم از رو نمدو بهم چسبوندم و کنار هم گذاشتم 

خیلی راحتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب در آوردی. یه وب سایت هست pinterest.com اونجا برو ساین آپ کن. توش پر از ایده هست. البته اگر انگلیسی سرچ کنی بهتره. کیف نمدی فکر کنم میشه felt bags. یا کارهای نمدی felt crafts. می تونی خیلی طرحهای قشنگی رو ببینی ایده بگیری. مخصوصا در مورد ترکیب رنگ. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
کفش الگو داره کفه و روی کار اگ الگوشو میخوای برات از تلگ رام بفرستم 

اره اره ممنون میشم ایدیمو خصوصی میذارم

خوب در آوردی. یه وب سایت هست pinterest.com اونجا برو ساین آپ کن. توش پر از ایده هست. البته اگر انگلی ...

وای ممنون عزیزدلم

وای ممنون عزیزدلم

خواهش می کنم. برای کیف پول تو سرچ بزن felt purse. من زدم اینا رو آورد. میتونی روی هر کدام کلیک کنی بری تو وب سایتشون. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها