2777
2789
عنوان

هک کردن ت ل گ ر ا م

132 بازدید | 13 پست

بچه ها یه ادم بیشعورتوفامیل نمیدونم چجوری  ت ل گ ر ا م من یا شوهرمو هک کرده یه سری پیامهایی که بینمون رد وبدل شده را داره 

الان اگ بخام هکش کنم باید چیکارکنم یا چجوری بفهمم که با چه موبایلی  هکم کرده و چجوری هکم کرده 

اگه چیزی در این رابطه میدونید خواهش میکنم کمکم کنید 

بارانم تمام دنیامییییییبی  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هک تل گرام فقط و فقط با پیامک امکان پزیره چطور پیامکشو بدست اورده؟؟؟برو. تو. تنظیمات اونجا زده علاوه بر شما چه دیوایس های دیگه ای تلگ رامتونو دارن میشه قطع دسترسیش کرد

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
اگه خیلی حرفه ای نیست احتمالا گوشی یکیتون دم دستش بوده و تلگرامو به شماره شما نصب کرده و کدی که میاد ...

یعنی راه دیگه نیست؟

میتونن هزینه کنن ب یکی بگن هک کنه یابرنامه ای چیزی باشه ؟

اگ توقسمت امنیت پایان دادن به نشستهای فعال روبزنم دیگ پاک میشه یامیتونه دوباره دسترسی داشته باشه ؟

هک تل گرام فقط و فقط با پیامک امکان پزیره چطور پیامکشو بدست اورده؟؟؟برو. تو. تنظیمات اونجا زده علاوه ...

اینکارا کردم 

زیرش مشخصاته این مشخصات گوشی طرفه؟ 

یعنی هیچ راه دیگ نیست اگه من بخام هکش کنم ؟

ببین میتونی شکایت کنی ولی از من میشنوی پیداش کن تهدیدش کن بفکر هک کردنشم نباش چون شکایت میکنن پلیس فتا گیرت میندازه تهدیدش کن مدرک هم مشخصات گوشیشه

یعنی راه دیگه نیست؟ میتونن هزینه کنن ب یکی بگن هک کنه یابرنامه ای چیزی باشه ؟ اگ توقسمت امنیت پایا ...

ببین هک تلگ رام فقط از طریق شماره تلفن طرفه ی اس میاد ک باید اونو بگیره پس بیخود هزینه نکن 

تو امنیت اگه پایان بدی دیگه دسترسی نداره بهت

ببین هک تلگ رام فقط از طریق شماره تلفن طرفه ی اس میاد ک باید اونو بگیره پس بیخود هزینه نکن  تو ...

اخه گوشی هامون رمز داره چطورمیتونه دسترسی داشته باشه بهش ؟

ببین میتونی شکایت کنی ولی از من میشنوی پیداش کن تهدیدش کن بفکر هک کردنشم نباش چون شکایت میکنن پلیس ف ...

مشکل اینجاس یه فامیل خیلی نزدیکه نمیتونم شکایت کنم 

وگرنه حتما این کارامیکردم 

یعنی راه دیگه نیست؟ میتونن هزینه کنن ب یکی بگن هک کنه یابرنامه ای چیزی باشه ؟ اگ توقسمت امنیت پایا ...

اطلاع ندارم ولی اون قسمت امنیت رو که میگی میتونی از اونجا دسترسیشو قط کنی و مرتب هم چک کن که فقط گوشی خودتون تو لیستش باشه