2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

علت گشادی واژن در زنان از جمله علل گشادی واژن ضعف دیواره واژن، زایمان طبیعی، انجام ورزش‌های بدنس ...

عزیزم من همین ومی گم اخر رحم از داخل گشاد مشه مگه ازسر پرینه که بخیه بزنن این قدر خانما عمل تنگی رحم بعد زایمان چرا انجام میدهن حتی بعد از زایمان اول دیدم که انجام دادن

اتفاقابعدبخیه تنگترهم شده 

خوب بخیه که قبلا انجام میدادن اصلا بگی تنگتر شده اوکان نداره خانمای ایرانی علم هم زیر سوال می برن شما از یه پزشک زنان بپرس خوب میخنده چه جوری تنگتر میشه باامدن یه بچه چند کیلویی امکان نداره

چرا باید گشاد بشه وقتی بخیه میخوره؟ من از ماماها پرسیدم گفتن از اولش هم بهتر میشه چون بخیه میزنیم

اگه جدیدا بگن تنگتر میشه من که ده سال پیش  ازدکتر زنان پرسیدم گفت صد در صد گشاد می شه

اگه جدیدا بگن تنگتر میشه من که ده سال پیش  ازدکتر زنان پرسیدم گفت صد در صد گشاد می شه

من دو ماه دیگه زایمان دارم از هر جایی که فکر کنید تحقیق کردم حتی رفتم بیمارستان و از ماماها پرسیدم ....

منکه گشادبشم پاره بشم هرچی سرم بیاددددد..زایمان طبیعی انتخاب کردیم تموم شده رفته   ای خداکاش ...

عزیزم ان شالله به سلامتی بچه تو بغل بگیری خوشحال م واسه تصمیم درستت خدا کمکت کنه 😘

تودنیای منی اما به دنیا اعتمادی نیست 
منکه گشادبشم پاره بشم هرچی سرم بیاددددد..زایمان طبیعی انتخاب کردیم تموم شده رفته   ای خداکاش ...

خوش بحالت دیگه بعد از بدنیا اومدن پسرت راحت میشی من که هنوز دو ماه دیگه دارم شبها به سختی میخوابم واقعا راه رفتن و کار کردن برام سخت شده