2777
2789

مثل روز اول میشه من‌خانم میشناسم اصلا بچه نداره میخواد بره واژنشو تنگ گنه 

گشادی و تنگی واژن ژنتیکیه بعضیا با بارداری ام فشار به اون ناحیه میاد و عضلاتش شل میشه 

بعضیا با چندنا زایمان هم مثل روز او واژنشون تغییر نمیکنه

من خودم سزارین شدم‌متاسفانه 

ولی خیلی ها طبیعی اوردن و هیچ مشکلی ندارن

این یه تفکر غلطه که میگن طبیعی گشاد میکنه اون ناحیه رو 

وای منم دوس داشتم طبیعی زایمان کنم ولی خدا نگذره ازشون درد طبیعیو کشیدم به خاطر سهل انگاریشون سزارین شدم هر دو تاش بده سز که منو داغون کرد کلا خاطری خوبی از زایمان و پروسه بارداری ندارم اما خوب خدارو شکر نی  نی سالم بدنیا اومد .امروزم باید بخیه هامو بکشم 😨😨😨خیلی میترسم درد داشته باشه ..

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همش ازاین موضوع میترسیدم امارفتم طبیعی وبماند که چه بلاهایی سرم اوردن و بعدش به صورت اورژانسی سزارین کردن

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍

من  سر بچه ی اولم فقط بخاطر ترس تن به سزارین دادم

با اینکه سزارین های راحتی داشتم ولی اگه اونموقع اطلاعات الانمو داشتم محال بود سزارین کنم

۷لایه شکم پاره میشه مگه الکیه

کلی عصب میمیره

تمام دنیا میدونن سزارین فقط برای نجات جان مادر و جنین هستش فقط ما ایرانی ها متاسفانه از هرچیز غلطی با تعصب دفاع میکنیم

وای منم دوس داشتم طبیعی زایمان کنم ولی خدا نگذره ازشون درد طبیعیو کشیدم به خاطر سهل ان گاریشون سزارین ...

نترس عزیزم بخیه رواصلا نمیفهمی حسش هم نمیکنی

دخترم زندگیمه  5سالشه دوباره باردارم دلم میخواد دخترم یه داداش داشته باشه 😍😍😍

کاملامثل اولش میشه.البته تازایمان نکنی باور نمیکنی

من همه گفتن مث اول میشه گفتم امکان نداره مگه میشه آخه الان دوماهه زایمان کردم مثل اولشه.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

علت گشادی واژن در زنان
از جمله علل گشادی واژن ضعف دیواره واژن، زایمان طبیعی، انجام ورزش‌های بدنسازی شدید و بلندکردن وزنه‌های سنگین است. البته گاها در مواردی نیز نسج خود واژن خانم‌ها شل‌تر از بقیه است و البته مهم‌ترین و شایع ترین عامل موثر در گشادی واژن، زایمان‌های طبیعی و عدم انجام ورزش‌های کف لگن بعد از زایمان است و باید گفت برخلاف تصور عام، داشتن روابط جنسی زیاد نقشی در بروز عارضه گشادی واژن ندارد.

برخی از خانم ها بعد از چندین بار زایمان احساس می کنند که واژن آنها کشیده و گشاد شده است و یا حتی در موقعیت هایی چون سرفه کردن، عطسه کردن، خندیدن، قلقلک دچار ریزش ادرار شده اند.

بعد از زایمان نه تنها بدن دچار تحولاتی می شود، بلکه در نحوه پاسخگویی و رفتارهای جنسی فرد نیز تغییراتی بوجود می آید که کنار آمدن با آن مستلزم تطابق با شرایط جدید است.

این و بخونید لطفا اونایی که زایمان طبیعی کردن سعی در کتمان این قضیه نکنن چون صورت مسیله رو فقط دارن پاک میکنن!