2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 69 پست
آره من هرکاری کنم اون میگه حتماً خبریه که اون اینجوری رفتار کرده گفتم ی کادو میدم چون بعدا منت میذار ...

خدا به دادت برسه منم یکی از این تحفه ها دارم.روز مادر روز پدر تولد همه چی می گیره براشون.همه رو هم دعوت میکنه همه هم باید برن نمیگه مردم روز زن و روز مرد شاید خودشون برنامه داشته باشن دم به دیقه از این مراسم ها میگیره ملت رو دق میده.هی هم باید کادو ودیم.(خخخخ)

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
😂😂

از جاریم متنفرم

دعا کن این ماه باردار باشم 

همه کاراش پوچ میشه میره هوا ناخواسته جذب من میشن😂😂😂😂

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به دادت برسه منم یکی از این تحفه ها دارم.روز مادر روز پدر تولد همه چی می گیره براشون.همه رو هم د ...

خوب خدا رو شکر ما بی‌رابطه‌ایم 

من دعوت ندارم خدا رو صدهزار مرتبه شکر

به اینم فکر کردم روزی که تولد گرفتن همه فامیل دعوتن جز ما منم با همسری بریم بیروووون ی جای توووپ و ب ...

اگه زرنگ باشی و محل ندی و به جاش برس مسافرت صدبرابر بیشتر می سوزه

من امضا ندارم
اگه زرنگ باشی و محل ندی و به جاش برس مسافرت صدبرابر بیشتر می سوزه

نمیتونم برم سفر تو هفته بعدش برنامه داریم اشالله جور شه بریم

انشالله که بارداری عزیزم.ولی یه توصیه خواهرانه بهت بکنم.

ما خانوما معمولا فکر میکنیم اگه حامله بشیم ملکه میشیم ولی اکثر مواقع اینطوری نیست.شاید استثنا هم باشه و بعضی از خانواده ها خیلی به عروس باردار توجه کنن ولی تا جایی که من دور و بررم و توی سایت دیدم معمولا می خوره توی ذوقمون.از هیشکی نه از شوهرت نه از خانواده اش نه حتی از خانواده خودت توقع نداشته باش که موقع حاملگی برات کاری بکنن.اونوقت اگه کاری یا کمکی برات کردن خوشحال میشی نکردن هم ناراحت نمیشی.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
انشالله که بارداری عزیزم.ولی یه توصیه خواهرانه بهت بکنم. ما خانوما معمولا فکر میکنیم اگه حامله بشیم ...

کاری که من اصلاً نمیخواهم برام کنن فقط از خدا کمک خواستم خدا خودش کمکم کنه 

فقط اینکه ممکنه بچه رو زیاد نشونشون ندم میترسن😂😂😂

اوووووممممم من اصلا هیشکی تولد مادر شوهرمو یادم نیست بچه های خودشم بهش تبریک نمیگن

اگه یکی از عروسا یادش بمونه و خودشیرینی کنه و تبریک بگه ببین چه رقابتی درست میشه.برو خدا تو شکر کن که از این خودشیرینی ها توی فامیلتون مد نیست.

میدونی مدتیه مادرشوهرم بهشون خیلی میرسه پولی کادویی وسیله خونه و ....اما به ما نه ی کادو تولد همین ولاغیر تولدشم همون بگیره منم به حسب وظیفه ی کادو و اگرم حال داشتم‌ی کیک کوچولو میپزم اگرم نه که هیچی

کاری که من اصلاً نمیخواهم برام کنن فقط از خدا کمک خواستم خدا خودش کمکم کنه  فقط اینکه ممکنه بچ ...

من سر بارداری اولم همون روز که بیبی چک مثبت شد بدو بدو رفتم به همه گفتم.فکر کردم چه گلی می زنن به سرم.ولی با اون حال بدی که من توی بارداری داشتم دریغ از یه خاطره خوب که یکیشون( حتی شوهرم )برام بسازه. نه یه احوالپرسی نه یه ویارونه.نه یه لوس کردن که مثلا تو بشین و کار نکن و ... جاری خلم هم که از حسودی پشت بند من حامله شد.شوهرم هم تا میدیم حالم بده می برد منو می ذاشت خونه بابام خودش می رفت دنبال کارش.از بارداری متنفرم.شوهرم خیلی خوبه ها ولی تو بارداری خانوما خیلی حساس میشن و اونم این موضوع رو درک نکرد.الان اونقدر بهش سرکوفت اون روزها رو می  زنم.میگه سر بچه دوم جبران میکنم.ولی من تصمیم گرفتم اگه دومی رو خواستم بیارم تا وقتی مجبور نشدم به هیچ کدوم از قوم الظالمین شوهر خبر ندم.یهو بفهمن سه ماهمه 4 ماهمه شاخ دربیارن.

من سر بارداری اولم همون روز که بیبی چک مثبت شد بدو بدو رفتم به همه گفتم.فکر کردم چه گلی می زنن به سر ...

نه منم الان شوخی میکنم 

پیش ازین داستان گفتم تا ۱۰ هفتگی حداققل به هیشگی نمیگم والا خدا نکرده اتفاقی افتاد پشمون نشم چرا گفتم

میدونی مدتیه مادرشوهرم بهشون خیلی میرسه پولی کادویی وسیله خونه و ....اما به ما نه ی کادو تولد همین و ...

اینو خوندی؟

من یه جاری دارم حتی واسه خواهرشوهرا تولد میکیره

مهمونی داشته باشن از عصر میره کمکشون خیلی خوب سرویس میده

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
نه منم الان شوخی میکنم  پیش ازین داستان گفتم تا ۱۰ هفتگی حداققل به هیشگی نمیگم والا خدا نکرده ...

آفرین بهترین کار همینه. تازه وقتی سن بارداریت بالا بشه بعد بفهمن مخصوصا جاریت بیشتر حرص می خوره که ببین از ما پنهون کرده بودن.

من یه جاری دارم حتی واسه خواهرشوهرا تولد میکیره مهمونی داشته باشن از عصر میره کمکشون خیلی خوب سرویس ...

من تولد خواهر شوهرم کیک میپزم و الویه میبرم خونش با کادو چون اونم تولد من کیک میگیره ولی خونش دست به سیاه و سفید نمیزنم و کار نمیکنم هیچی که هیچی ولی جاریم خوته تکونی هم میکنه