2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 69 پست

[QUOTE=67587393]نه فقط خدایی کادو میده بهم [/QUOTE

میدونی زیادی که خدمت کنی واقعا از شکل احترام خارج میشه و به شکل پاچه خواری تبدیل میشه. جدا غیر از این که مادرشوهر رو بدعادت میکنی عزت و احترام خودتم هم زیر سوال میره. احترام رو در حد کمال بزار ولی لازم نیست مادرشوهر رو سورپرایز کنی! اصلا جز لیست وظایف یه عروس نیست عزیزم. شما بهترین حرکتی که میتونی بزنی اینه که با احترام کامل تبریک بگی سنگین و رنگین. اینجوری کار اون جاریت یه جوری لوس میشه و در ضمن اون خودش حرصش در میاد میگه دیگه بند رو اب دادم رو افتاد گردنم .از این فرصت طلایی بهره ببر و بگو باشه جاری جون خوب شد داوطلب شدی من کارهای مهمتری برای انجام دادن دارم 

و عشق پزشک حاذقی است !که نسخه ی تمام درد هایم را لابلای موهای تو پیچید...
اگر مطمئن‌بودم باردارم جواب آزمایش میبردم‌میگفتم من ی کادو بهتر دارم😂😂😂😂

اونوقت قیافه جاری جون دیدن داره

قیافه اون😐

قیافه تو💃💃💃💃😂😎😁

مادرشوهر😊😊😊

شوهر😁😎😋

به خواطر هیچ کس جهنم نرین... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=67587393]نه فقط خدایی کادو میده بهم [/QUOTE میدونی زیادی که خدمت کنی واقعا از شکل احترام خار ...

آره من هرکاری کنم اون میگه حتماً خبریه که اون اینجوری رفتار کرده گفتم ی کادو میدم چون بعدا منت میذاره من کادو دادم به بچه‌هام و تهش ی کیک خونگی 

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را
اونوقت قیافه جاری جون دیدن داره قیافه اون😐 قیافه تو💃💃💃💃😂😎😁 مادرشوهر😊😊😊 شوهر😁😎😋

آره بخدااااااااا

آره بخدااااااااا

بنظرت برادر شوهرو چطور باید توصیف کنم یه ساعت تو نخ این بودم قیافش چطوری می تونه باشه 

یا اینه😋💃😁

یا این😶😐😒

یا این😂😂😂 

بلکه هم این😭😞😫

نمی دونم فازش چی میتونه باشه؟ 

درک می کنی که استیکر ارو 

به خواطر هیچ کس جهنم نرین... 
فقط میدونم خوشبحال مادرشوهرت که دو تا جاری ها واسه رو کم کنی همدیگه اینقدر عزت و احترام میکنن مادرشو ...

نه اونم چون شام دعوت کرده بقیه رو تولد گرفته ی جورایی کار من انگار تقلیده فقط کادو میبرم خونش با ی کیک خونگی

بنظرت برادر شوهرو چطور باید توصیف کنم یه ساعت تو نخ این بودم قیافش چطوری می تونه باشه  یا اینه ...

برادر سوهر من خیلی خاله زنک بدجنس

من بودم نمی گرفتم. شاید هم یه کیک می گرفتیم با شوهرم شب تولدش با شمع روشن روش زنگ خونه شونو می زدیم می رفتیم تو.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
چه بیکاری تجربه ثابت کرده عروس بده عزیزتره  اتفاقا بزار انقدر خودشیرینی کنه که بمیره به جای خ ...

به اینم فکر کردم روزی که تولد گرفتن همه فامیل دعوتن جز ما منم با همسری بریم بیروووون ی جای توووپ و بگردیم

یعنی اینجوری بهتره؟ نمیدونم چیکار کنم پیش ازین میخواستم تولد بگیرم ولی الان بگیرم میگن چون اون گرفت ...

دعوت کن خونه خودت کیک بگیر و کادو

خوشیحالش 😊😊😊😊

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
بنظرت برادر شوهرو چطور باید توصیف کنم یه ساعت تو نخ این بودم قیافش چطوری می تونه باشه  یا اینه ...

قرببببونت بشم دوووستم

من نمیبینمشون خدا روشکر نمیتونم قیلفه رو تشخیص بدم

دعوت کن خونه خودت کیک بگیر و کادو خوشیحالش 😊😊😊😊

نه ضایعس چون اون جاری این کارو کرده میگن تقلید