2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 69 پست

اوووو کاش من جای مادرشوهرتون بودم همچین عروسایی داشتم  

ولی به نظرم هم واسشون تولد گرفته شده هم روز تولد مسافرتن به جاش شما کادوی خوب بگیرین و بگین میخواستم تولد بگیرم مثل سالای پیش ولی جاری جون نذاشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولد نگیر چون یه بار واسش گرفتن  فقط روز تولدش برین پیشش و واسش هدیه ببرین میتونی یه کیک کوچکم ...

بنظرم این بهتره

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را
مگه نمی گی برنامه هر سالت بوده؟ 

آره والا هرسال عکساشم تو پیج اینستا هست ولی خوب فلمیل شوهر میدونی که الان هرکی هرکاری کنه سمت اون غش میکنن

فقط میدونم خوشبحال مادرشوهرت که دو تا جاری ها واسه رو کم کنی همدیگه اینقدر عزت و احترام میکنن مادرشوهر رو. گذشته از شوخی عزیزم بنظر منم رور تولدش دعوتش کن به صرف شام و کادو رو هم همونجا بهش بده. صحبتی هم از کار جاری نکن پیشش. چون نفس عمل مهمه و اینکه شما بخاطر شاد کردن دل مادرشوهرت بهش کادو میدی

آره والا هرسال عکساشم تو پیج اینستا هست ولی خوب فلمیل شوهر میدونی که الان هرکی هرکاری کنه سمت اون غش ...

برو خونه مادرشوهرت بدون هیچ ترشیفاتی کادوش رو بهش بده فقط حواست باشه خفن بده. اینجوری نه می گن طرف تقلید کرده نه بی محلی. راستی رابطه ت با مادر شوشو چطوره؟ 

به خواطر هیچ کس جهنم نرین... 
اوووو کاش من جای مادرشوهرتون بودم همچین عروسایی داشتم     ولی به نظرم هم واسشون تولد گرفت ...

خخخخخ 

الان فقط بحث رقابت بین من و  اون

احتمالاً ی کیک میپزم براشون با ی کارت هدیه ۱۰۰ تومنی میگم تولدتون امروز مبارک باشه ولی اگر باردار باشم به امید خدا این داستان‌های جاری جون پایمال میشه میره

برو خونه مادرشوهرت بدون هیچ ترشیفاتی کادوش رو بهش بده فقط حواست باشه خفن بده. اینجوری نه می گن طرف ت ...

قبلنا خیلی بهتر بود مدتی جاری جون موش میدوووووونه بد جوری 

برو خونه مادرشوهرت بدون هیچ ترشیفاتی کادوش رو بهش بده فقط حواست باشه خفن بده. اینجوری نه می گن طرف ت ...

اگر مطمئن‌بودم باردارم جواب آزمایش میبردم‌میگفتم من ی کادو بهتر دارم😂😂😂😂

ای بابا اصلا چه رقابتیه؟ من باشم که فقط زنگ میزنم و با زبون خوش تبریک میگم و اینا حرفی از تولد اون یکی جاری و اینا هم نمیزنم. چه کاریه ادم برای خودش وظیفه درست کنه؟ مادرشوهرت برای شما تولد میگیره؟ 

و عشق پزشک حاذقی است !که نسخه ی تمام درد هایم را لابلای موهای تو پیچید...
ای بابا اصلا چه رقابتیه؟ من باشم که فقط زنگ میزنم و با زبون خوش تبریک میگم و اینا حرفی از تولد اون ی ...

نه فقط خدایی کادو میده بهم 

ای بابا چرا خودتون رو تو دردسر میندازین 

خیلی خوبه که تولد گرفتین ولی اینجوری باب نشه که هر سال باشه  یه وقت نتونستی گرفتار بودی سرت شلوغ بود  یا دلخور بودی دلت نخواست و نکردی برای اون بنده خدا هم  توقع و انتظار ایجاد میشه که هر سال تولد بگیری همین یه دلخوری و کدورت میشه بعد مثل چی پشیمون میشی 

خیلی محترمانه یه کادوی خوب بده اصلا هم لازم نیست چیزی رو توجیح کنی یا توضیح بدی 

عزیزم روی محبت و طرف کی بودن فامیل شوهر هم حساب باز نکن چون مثل پرچم میمونن هر چی خودت میدونی درسته انجام بده 

ای بابا چرا خودتون رو تو دردسر میندازین  خیلی خوبه که تولد گرفتین ولی اینجوری باب نشه که هر سا ...

آره من گفتم ی کارت هدیه میبرم با ی کیک خونگی همین والسلام