2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما واقعا چراباید کهنه ببندین یکم بیشترشوهراتون سختی بکشه بخداهمه چی حله من شوهرم اگه ازش پول نخا ...

حرف شمادرست ولی یکی هرچقدم کارکنه یه درامدثابت داره اون چه کنه شب بخوابه صبح پاشه پوشک بشه دوبرابرحالاوای بحال شیرخشکیا

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 
خانوما واقعا چراباید کهنه ببندین یکم بیشترشوهراتون سختی بکشه بخداهمه چی حله من شوهرم اگه ازش پول نخا ...

چه ربطی داره 

شوهری که کج داه رفتن توذاتش باشه هرکاری هم کنی خوب نمیشه خرج کردن که کوچیکترین کاره

امیدت فقط به اون بالایی باشه
حرف شمادرست ولی یکی هرچقدم کارکنه یه درامدثابت داره اون چه کنه شب بخوابه صبح پاشه پوشک بشه دوبرابرحا ...

من ک دلم بحال شوهرخودم نمیسوزه هم پسرم شیرخشک میخوره هم پوشک میخره چون واقعا بخای ولش کنی هرزمیره ولی بنده های خدا مردایی ک خانواده دارو متعهدن خداهودش کمکشون کنه

😘😘😘لطفا برای زندگیم و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستین 🤩😘😘😘😘
چه ربطی داره  شوهری که کج داه رفتن توذاتش باشه هرکاری هم کنی خوب نمیشه خرج کردن که کوچیکترین ک ...

ولی واسه من وقتی پول داره کج میره چون اوایل من دلم میسوختوخرج نمیکردم ولی الان ک همه چی میخرم نمیزارم پول توجیبش بمونه ک برای کاری خرج کنه

😘😘😘لطفا برای زندگیم و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستین 🤩😘😘😘😘
نه فکرکنم گرونش پمپرزه 

آخه الان دیجی کالا پمپرز رو سایز سه، سی تاییش رو گذاشته ۴۶هزارتومن، میشه دونه ای ۱۵۰۰ حدودا

ولی مولفیکسیی که استارتر خریده دونه ای ۱۷۰۰ دراومده، تازه پمپرز بهترین مارکه

اگر میدانستم منجر به تو خواهد شد،هزار بار می‌زیستنم تمام آن عمر پریشان را..
من ک دلم بحال شوهرخودم نمیسوزه هم پسرم شیرخشک میخوره هم پوشک میخره چون واقعا بخای ولش کنی هرزمیره ول ...

بازخوبه دل شیرداری شوهره بیچاره من دوشیفت کارمیکنه هرکی میره مرخصی این بجاش وایمیسه که یکم بیشتردربیاره این هفته قرص وآمپولومیخره هفته بعدمیفرستمش میبینم صدتومن گرونترشده بازیه چیزی کم آوردیم

ولی واسه من وقتی پول داره کج میره چون اوایل من دلم میسوختوخرج نمیکردم ولی الان ک همه چی میخرم نمیزار ...

والله من تواین نی نی سایت یه چیزایی میشنوم که تاحالاتوواقعیت اصلاندیدم

امیدت فقط به اون بالایی باشه
آخه الان دیجی کالا پمپرز رو سایز سه، سی تاییش رو گذاشته ۴۶هزارتومن، میشه دونه ای ۱۵۰۰ حدودا ولی مول ...

شایدسایزاشون فرق میکنه من هنوزحاملم دقیق نمیدونم