taranomm مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 445 عنوان یخچال 225 بازدید | 9 پست خانم ها میخوام جهیزیه بگیرم یخچال الکتروجنرال دوقلو ۴۰ فوت مونتاژ ایران موتورآلمان بگیرم کسی داشته بگه راضیه یانه؟؟؟ پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا 1397/06/05 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa7573 عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 7146 من تعرفشو شنیدمولی خودمواسه جهیزیم امرسان میگیرم.ولی ۴۰فوت خیلی بزرگ نیست؟ ❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
taranomm مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 445 آخه من مهمون ازراه دورزیادمیادخونمون احتمالا مادرشوهرم و.....نمیدونم به نظرتون بزرگه پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا
mahsa7573 عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 7146 آخه من مهمون ازراه دورزیادمیادخونمون احتمالا مادرشوهرم و.....نمیدونم به نظرتون بزرگه منم بخاطر جاداربودن ساید نمیخرم دوقلو برمیدارم ۲۰فوت دیدم خیلی بزرگ بود ان شاء الله چندروز دیگه میرسه دستم عکسشو میزارم ❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
taranomm مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 445 منم بخاطر جاداربودن ساید نمیخرم دوقلو برمیدارم ۲۰فوت دیدم خیلی بزرگ بود ان شاء الله چندروز دیگه میرس ... انشالله عزیزم به خوشی خوب اینم دوتا۲۰ فوت استش دیگه روهم دیگه ۴۰ میشه شماچندخریدی؟؟ پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا
mahsa7573 عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 7146 انشالله عزیزم به خوشی خوب اینم دوتا۲۰ فوت استش دیگه روهم دیگه ۴۰ میشه شماچندخریدی؟؟ مرسی عزیزم همچنین شما این جزء وسایلی که همسرم باید بخره محل کارشون فروشگاه دارن واسه کارمنداشون اونجا گفتن ۸تومن الکترواستیل سایدش بود ۴تومن البته بیرون قیمتا فکرکنم بیشتر باشه اینا خرید قدیمشون بوده ❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛