2777
2789
عنوان

مسخرم میکنن 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 177 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

والا مال منم مثل مال تو هست دوستامم از این حرفا خیلی میزدن انگار واسه خانوما مهمتر از آقایونه چون خداروشکر واسه شوهرم اصلا مهم نیست یعنی تاحالا حرفی نزده اگه خودت اعتماد به نفس داشته باشی و اصلا در موردش با همسرت حتی یکبار حرف نزنی و تازه تعریفم بکنی مشکلی نیست دوست منم همینطور بود همیشه به شوهرش میگفت دوتااا پرتغال کوچولوووو همیشه هم لباس باز میپوشید مهم خودتی نهایت اگر برای همسرت هم خیلی مهم بود عمل میکنی چاره داره خوشبختانه از طبیعیش هم زیباتر میشه ضمنا مردی که خیلی براش مهم باشه موقع انتخاب حواسش هست خیلی ها هم کوچیک دوست دارن

دیگ الان همه چی مصنوعی موجوده پرتز مو پرتز ب ا س ن سوتین اسفنجی

😄😄😄😄

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
مثل منی. منم شوهر کردم .

تاپیکتونو خوندم خیلی ناراحت شدم

دقیقا منم عین توام البته یکیو دوس داشتم اینجوری بودم یه بار عکسای پروفایل دختردایی هاش ک مجردن رو باز کردم دیدم همه رو نگا کرده البته من زیاد به روش نیوردم ولی خیلی ناراحت شدم

خدایا مرسی که هستی💖