2777
2789
عنوان

مسخرم میکنن 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 177 پست
والا مال منم مثل مال تو هست دوستامم از این حرفا خیلی میزدن انگار واسه خانوما مهمتر از آقایونه چون خد ...

چه خوب.‌..خداروشکر 

البته من فکر میکنم‌سایز ۸۵ و اینا بیشتر بخاطر جک هایی هست که میسازن‌

خدایا مرسی که هستی💖

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چرااز خودت بد میگی ؟

نه شوخی میکنم..من یه بیماری دارم بسیااار کمال گرا هستم خیلی اذیتم میکنه این موضوع قیافم بااینکه بد نیس ولی میخوام تک تک عیوبم رو برطرف کنم ، نمره میگیرم باید حتما ۲۰ باشه ، هیکلم خوبه چون سینه هام کوچیکه اعتماد بنفس ندارم اصلا خودم میفهمم حساسم الکی

خدایا مرسی که هستی💖

آره بابا این فضای مجازی الکی یه چیزایی رو باب کرده فقط و فقط خودت باید اعتماد به نفس داشته باشی اون دوستم که گفتم کلا یه جوری رفتار میکرد که انگار اینجوری قشنگه مال بقیه زشته فوق العاده هم خوشتیپ بود تازه من عروسیم هم با اعتماد به نفس دکلته پوشیدم خود خیاط میدونه چجوری بدوزه که تو تنت خوب وایسته من ۶۵ هستم

اخ اخ خوسحال میشم ک یه عده درک میکنن منو

من دقیقا درکت میکنم چون برا خودم پیش اومده

اونروزم بهش گفتم چرااینا چک میکنی گفت خب همینجوری کلا مخاطبینمو چندوقت یکبار نگاه میکنم

میدونی پیش خودم گفتم الان مردی وجود داره که اینقدر این چیزارو رعایت کنه؟؟؟ ولش کن به همین راضی باش خداییش شرف داره به صحبت با این و اون و دوست اجتماعی و فلان

خدایا مرسی که هستی💖
خداروشکر عزیزم

عزیزم ان شاءالله خدا یه همسری قسمتت کنه که انقدر شب و روز ازت تعریف کنه خودت خسته بشی😍😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
آره بابا این فضای مجازی الکی یه چیزایی رو باب کرده فقط و فقط خودت باید اعتماد به نفس داشته باشی اون ...

اره حالا لباس عروس هیچی 

کلا ببخشید اعتمادبنفس برهنه شدن جلو شوهرمو ندارم راستش

خدایا مرسی که هستی💖
اره حالا لباس عروس هیچی  کلا ببخشید اعتمادبنفس برهنه شدن جلو شوهرمو ندارم راستش

نه عزیزم هرچی اعتماد به نفس نداشته باشی بدتره اتفاقا لباس زیرهای فانتزی اسفنجیه قشنگ بگیر اونقدری که فکر میکنی مهم نیست تازه شوهر من خیلی هم چشم گوشش باز بود والا