2789
عنوان

خرید عروسی

376 بازدید | 23 پست

سلام . امروز رفته بودن خرید عروسی میدونم از این تاپیکا بدتون میاد ولی خاستم بدون کسی موقه خرید عروسی با همسرش بحثش شده طبیعیه وای من امروز رفته بودیم بحثمون شد حالم خیلی بده دوس ندارم هی توصیح بدم فقد بم بگید واسه شمام اتفاق افتاد چیکار کردید شما پیش قدم شدید واسه اشتی یا شوهرتون چیکارکنم دوس دارم بم پیام بده 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه من لیست قبلش نوشته بود با مغازه ها برند های مورد پسندم به همسرم گفتم خوب من شوهرم مستقل بود پول خودش داد نه خانواده اش

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
نه بحث نشد برام،ولی اگه شده کوتاه نیا بزار اون منت بکشه البته اگه حق با شماست

خیلی ناراحتم . توی لوازم ارایشی بحثمون شد گفت میخای همه اینارو ورداری منظورش اون لیستی هس ک فروشنده میده منم گفتم اره همه برمیدارن گفت من کاری با همه ندارم بعد گیر داد ک چرا گفتی همه . بعدشم کرم پودر برمیداشتم گفتم تو رنج قیمت ۵۰ ۶۰ تومن میخام بعد گفت چ راحت میگی ۵۰ ۶۰ تومن بعدشم میگفت ک شوخی کرده ولی من ب دل گرفتم هی کشش دادم الانم هی باخودم فکر میکنم میگم اون مرده سر درنمیاره از خرید زنا حس میکنم تقصیر من بود ولی میبینم اونم بی تقصیر نیست