2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

130 بازدید | 18 پست

بچه ها کم وبیش تو تاپیک هام متوجه شدین که مادرشوهرم چقدر اذیت میکنه... خانواده همسرم یه هنشرم تدشدن تحصیل کرده اس ..بقیه جاهای داغون یه لیسانس گرفتن...تو کل فامیل یه دایی دارن که اونم از این دکتری پولی های ارمنستانه..ول نمیکنن از بس دکتر دکتر میگن بهش به جان دکتر و...

حالا من دکتری دانشگاه دولتی یه رشته تاپ قبول شدم..صبح پدرومادرش زنگ زدن تبریک گفتن...خوشحالی معمولی داشتن..ولی دعا کردن و...

برادرشوهرام خوب بودن باهام..مجردن و باهم خوبیم..تازه الان کوچیکه زنگ زد اونم یه تبریک ساده گفت..بعد گفت چه خبر؟ گفتم خبر از این مهم تر.

انگار نه انگار ...حالا واسه خدشون پیام نور هم قبول شن خداس...من نمیگم کار خاصی کردم ولی اصلا نه خاتواده اش نه خودش در سطح من نیستن و همه فکشون میفته من عروس شون شدم حتی دوست و فامیل هاشون...بعد واسه یه لیسانس بال بال میزنن حالا واسه من هیچیییییی؟!!! ما تو خانواده مون هممممه تحصیلات عالی دارن باز از بس خوشحالی میکنن که نگو...تبریک و...دایی ام پسرش هیئت علمی عروس اش که قبول شد براش گوسفند کشت با اینکه همه بچه هاش دکتری هستن و هیئت علمی و برای ما کاملا عادی هستش...

حالا خواهر شوهرم بهش نگفتن والا زنگ میزد...ولی چرا نباید همچین خبری رو بهش بگن!! برادرشوهر بزرگ ام که هیچ...

هم شاغل ام تو یه حای خیلی خدب هم خانواده خیلی معروفی دارم هم زیبایی و هیکل خوب...

چراداینجوری میکنن میخوان بگن عادیه واسمون مثلا اه اه اه اه ....بدم میاد 

ناراحت نشی گلم اما خوب نیس اینقد عقده تبریک داری!

من بهت تبریک میگم بانو

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناراحت نشی گلم اما خوب نیس اینقد عقده تبریک داری! من بهت تبریک میگم بانو

عقده تبریک ندارم بانو...ولی بی حرمت و بی ارزش میکنن...وقتی کسی یا هدف اش برات مهم باشه به فکرش هم هستی و تبریک میگی

فرهنگشو ندارن شما که نباید درقید این چیزها باشی عزیزم باید بی نیاز از توجه و محبت دیگران باشی اگه سطحشون ازشما بالاتر بود بهتر شماوزحمتی که کشیدی رو درک میکردند

فرهنگشو ندارن شما که نباید درقید این چیزها باشی عزیزم باید بی نیاز از توجه و محبت دیگران باشی اگه سط ...

بی نیاز توجه شون هستم ولی نباید بی حرمت کنن..بعدش مثلا مامان ام میپرسه خوشحال شدن؟ چی گفتن الکی بگم فردا تحویل سون میگیره فک میکنن خیلی خوب بودن ...بگم نکردن مامان ام تلافی میکنه یا تیکه میاد دوس ندارم

عقده تبریک ندارم بانو...ولی بی حرمت و بی ارزش میکنن...وقتی کسی یا هدف اش برات مهم باشه به فکرش هم هس ...

خیلی سخته ولی نباید برات مهم باشه وقتی ی موضوعی دائما تکرار میشه اون وقت بخوای هر سری اینقد ناراحت بشی خودت زجر میکشی.

ضمن اینکه من اعتقاد دارم ارزش آدما به سطح تحصیلاتشون نیست.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

وظیفه ندارن که بخاطر قبول شدن تو بخوان خوشحال بشن ذوق ذوق تبریک بگن توهم چه حوصله ای داری مردم خودشون اینقدر گرفتاری دارن که دیگه وقت فک کردن به این جیزا های جزعی ندارن 

من چرا یه جوری شدم!   عزیزم درس خوندی واسه خودت خوندی اون بنده های خدا هم تبریک گفتن دیگه!حتما ...

تبریک از سر وظیفه با ذوق فرق داره!!!

درس خوندم واسه خودم خوندم ولی شهرمون کوچیکه پزش رو مادر اون میده..ولی جلو رو خودم بی ارزش اش میکنه

وظیفه ندارن که بخاطر قبول شدن تو بخوان خوشحال بشن ذوق ذوق تبریک بگن توهم چه حوصله ای داری مردم خودشو ...

اخه در برابر انتظارهای خودشون ...منم دوس دارم ذوق کنن واسم...وقتی میگه دوس دارم بخونی دکتر شی تبریک هم بگه اونم با ذوق

خیلی سخته ولی نباید برات مهم باشه وقتی ی موضوعی دائما تکرار میشه اون وقت بخوای هر سری اینقد ناراحت ب ...

ارزش ادم ها رو به تحصیلات میدونستم عروسشون نمیشدم...ولی وقتی ارزش گذاری ها و رفتارهاشون رو میبینی این چیزها تازه خودش رو نشون میده...و تفاوت این ادم ها پیدا میشه

تبریک از سر وظیفه با ذوق فرق داره!!! درس خوندم واسه خودم خوندم ولی شهرمون کوچیکه پزش رو مادر اون می ...

بنظر من قبول شدن تو اینم خانواده شوهر عزیزم نه وظیفشونه نه این که ذوقی باید داشته باشن خوبه خودتم واسه مدرک اونا بی ارزش کردی میگی فلان فلان دکتر پولی  اون وقت توقع دادی واسه تو که تازه قبول شدی کارتو خیلی ارزش دار نشون بدن  هرکس درس خونده واسه خودش خونده چه سودی واسه خانواده شوهرت داره که بخوان ذوق ذوق تبریک بگن بنده خدا واسه یه احترام تبریک گفتن

بنظر من قبول شدن تو اینم خانواده شوهر عزیزم نه وظیفشونه نه این که ذوقی باید داشته باشن خوبه خودتم وا ...

میگم پولی چون به یه دانشگاه در پیت تو ارمنستان پول میدادن و دکتری میداد...گندش هم دراومد تو ایران و وزارت علوم ردشون کرد...یعنی اصلا مورد قبول نیست...ولی واسه من کانلا درست و اصولی و تاپ هستش