2777
2789

ما هروقت نمیتونیم ظرفا رو بشوریم و کثیف باشن تو قابلمه ابجوش درست میکنیم و چند تا تی بگ میندازیم تو قابلمه😂😂قاشق چنگال از سلف میدزدیم

تف میزنیم رو خوراکیامون ک کسی نخوره

اونایی ک بد دلن رو تا حواسشون نیست قاشق تفی میزنیم تو غذاشچن بعد غذا یهشون میگیم😂😂😂😂😂

ای کاش میشد مرد بدون انکه مادر بفهمد........ 

وای من امسال دانشجو میشم از الان استرس دارم که چجوری از خانواده دور باشم 

تازه سنم هم کم نیستا 😂 سر پیری یادم افتاده برم درس بخونم 

ولی هنوز وسط مامان بابا میخوابم دلم تنگ میشه خب

دور لبات زبون نچرخون ...با همدیگه میریم به میدون ... بابا برات جواب میگیرم ... رو میزنم تا آب بگیرم ...اگرچه پیرم ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای من امسال دانشجو میشم از الان استرس دارم که چجوری از خانواده دور باشم  تازه سنم هم کم نیستا ...

خابگاه مستقلت میکنه خیلی خوبه

ما یه دزد داشتیم که هر جا اسمش رو می آوردیم پدیدار میشد

همه میترسیدیم آدم نباشه

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.
اولیشو نفهمیدم 🤔

بجا قوری تو قابلمه چای میدرستن

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

یه بار هم اتاقیم قراربود پلو با پیاز درست کنه گفتیم بهش بلدی ؟؟ گفت اره بابا ... غذا را اورد کفگیر زدیم توش یهو  یه پیاز درسته دیدم لای برنج ... انقدر خندیدیم که دل درد گرفتیم ... طفلک بلد نبوده چطوری میپزن

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

منم اون موقع جزء اولین کسایی بودم که شغل درست و حسابی داشتم ، هم دانشجو و هم کارمند شهرداری بودم، برا همین تا میومدم همه دوستام ادا زن زبل ها رو در میاوردن و منو این وسط آقا میکردن که مثلا خرجی بدم 😂

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

فقط یه بار ۳ روز خوابگاه بودم واسه راهیان نور 

انقدر اذیت کردم بیرونم کردن بعد مدیرمون واسطه شد با پس گردنی آوردنم تو

دور لبات زبون نچرخون ...با همدیگه میریم به میدون ... بابا برات جواب میگیرم ... رو میزنم تا آب بگیرم ...اگرچه پیرم ...
یه بار هم اتاقیم قراربود پلو با پیاز درست کنه گفتیم بهش بلدی ؟؟ گفت اره بابا ... غذا را اورد کفگیر ز ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂