2777
2789
عنوان

ماشین ظرف شویی

168 بازدید | 13 پست

سلام،  خانما ماشین ظرف شوییمو بعد از چند سال میخوام استفاده کنم. یادمه قبلا که نصاب اومد راه انداخت نمک. و مایع ریخت.  من الان باید اینا رو برم بخرم؟  چی بخرم؟  چه مارکی؟  

در ضمن الان که روشن میکنم چراغ نمکش روشن نمیشه!  ولی فک کنم باید دوباره بریزم!  اخه قبلی ها مال چند سال پیش هست! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از روشن کردن

حتما زنگ بزنید نمایندگیش و بگید ک مدت طولانی روشن نشده 

عموما تکنسین ها میگن

باید حداقل ماهی یک بار روشن شه

ولو اینکه خالی کار کنه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مارک ظرفشوییت چیه عزیزم؟؟

جلا دهنده و نمک فینیش بخر

تو نت سرچ کن نمکو چجوربریزی

براشستشو هم من ازمایع دوفازی پریل استفاده میکنم

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
مارک ظرفشوییت چیه عزیزم؟؟ جلا دهنده و نمک فینیش بخر تو نت سرچ کن نمکو چجوربریزی براشستشو هم من از ...

ال جی 

مرسی.  نمکو سرچ کردم.  مممنون از راهنماییت.  میشه قیمت ها هم بگی؟ 

ال جی  مرسی.  نمکو سرچ کردم.  مممنون از راهنماییت.  میشه قیمت ها هم بگی؟

اوهوم والا الان هزارماشالا احتمالا همه چی سه برابر شده باشه

من سه ماه پیش ژل شستشو رو ۳۰ باراستفادش ۲۵ هزار

نمک هم بستگی ب اندازشون داره من ۲۴ خریدم

جلا سنج هم تو خودظرفشویی یه فینیش بود و چندتا قرص کوانتوم

اگر برا شستشوازقرص کوانتوم استفاده کنی ارزونتره،قبلا دونه ای هزاربود

اوهوم والا الان هزارماشالا احتمالا همه چی سه برابر شده باشه من سه ماه پیش ژل شستشو رو ۳۰ باراستفادش ...

آره حتما گرون شده! ببخشید یه سوال دیگه دارم،  این نمکا تاریخ انقضاء داره؟ من یه بسته دارم مال چهار سال پیش،  مارکش نمیدونم.  ولی تاریخ نداره روش! 

مرسی 

آره حتما گرون شده! ببخشید یه سوال دیگه دارم،  این نمکا تاریخ انقضاء داره؟ من یه بسته دارم مال چ ...

کاش همیشه استفاده کنین ازظرفشوییتون حیفه همینجوری بمونه.حتمادارن تاریخ مصرف باز میتونین زنگ بزنین سوال کنین ازنمایندگی الجی،فدای شما😘