2777
2789
عنوان

شوهرای شمام اینجوری ان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 91 پست
اینجوری که بده.چجوری میتونید تحمل کنید? اینجورادمارو بایپ بفرستی دادگاه نفقه که یاد بگیرن به زنشون ...

فعلا زنش نیستم، ولی خب فرقی نداره پولمون با همه، دلم میسوزه الکی خرج کنه

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

زنش نیستی؟ غصه دوست پسرتو میخوری؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه سلاااااام.من شما و راهکارهاتون رو خیلی میپسندم

سلام ب روی ماهت 🌷

ممنونم از محبت تون مهربووووون❣️❣️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شریک نشدین و ازش بابت پول خودش حساب میکشی؟؟؟ بابا شماها دیگه کی هستید اول زندگی اینطوره خدا عاقبتش ...

خودش مشورت میکنه، انقد صمیمی هستیم که بهم بگیم چکار غلطه و چکار درست، منم بخوام برم با پول خودم 200 هزار تومن لاک بخرم ایشون حتما مانع میشا

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

زن ادمی که بلد نیست زندگی رو اداره کنه و ارزشی به خرج واسه زن نمیزاره نشید.البته اگه قراره ازدواج کنید

شوهر من هیچ وقت هیچ چیز واسه خودش نمیخره . ولی هرچقد پول بخوام بهم میده و من حسابی واسه خودم خرید میکنم واسه اونم همیشه من لباس میگیرم وگرنه خودش یه لباس رو اونقد میپوشه که دیگه باعث آبروریزی میشه  

و خدایی که بشدت کافیست
برای این بازاریابی و این چیزای مزخرف، دانشجوی پزشکیه ولی مث بچه ها دنبال پول درآوردن از نت ورکه

من همیشه فکر میکردم پزشک ها آدم های خاصی هستن و اهل بحث با خانوادشون نیستن