2777
2789
عنوان

شوهرای شمام اینجوری ان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 91 پست
اصلا این آدم عادت کرده به ولخرجی، خرج الکی، بعد میگه پول ندارم بیام خواستگاریت (خودشو منظورشه چون خا ...

چرا تصرار داری به همه تصمیماش بگی چرت و پرت؟ کل غرور مردونه شو داری تخریب میکنی. اینطور همش القا میشه که تو نمیفهمی تو بلد نیستی درست خرج کنی تو ناتوانی من عقل کل هستم! مردا از زنی که خودشو عقل کل بدونه بیزارن

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
نه میخوام واقعا یه مدت خودمو بکشم کنار دیگه دخالت نکنم، کلا من زیادی دل سوزوندم براش، حتی موقع امتحا ...

خب گلم اشتباه میکنی

ایشون بچه نیست! حتی اگه فکر میکنی اشتباه میکنه بذار اشتباه کنه

اسم این دل سوزوندن نیست، اسم این تبدیل کردن یه مرد به یه پسر بچه بی عرضه است که نمیدونه برای امتحانش باید ساعت بذاره پاشه یا برای ناهارش رزرو کنه! اگه خودش ازت کمک بخواد فرق میکنه

مثلا بهت میگه من نرسیدم تو رزرو کن اما اینکه انقد اینکار رو کردی که عادی شده و فکر میکنه خب تو باید این کار رو کنی اصلا خوب نیست

من یاد گرفتم تو رابطه با مردا گاهی باید جلوی خودمون رو بگیریم حتی اگه 100 درصد مطمئنیم دارن اشتباه میکنن باید بذاریم کار خودشون رو بکنن! من اصلا یادم نمیاد به همسرم گفته باشم غذاتو یادت نره، هوا سرده لباس گرم بردار، سرما نخوری، قرصتو خوردی یا نه؟؟

بجز اون وقت هایی که خودش مثلا گفته من یادم میره قرص دارم لطفا یادآوری کن بهم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.