چرا همش تاپیک های مادرشوهری و خیانت و ..پر طرفدار میشه الان من تاپیک قبلیم مشورت ازتون خواستم یعنی هیچکی چیزی نمیدونست ؟؟؟تاپیک روغن خراطینو میگم خیلی واجبه
ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمیتوانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداریست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را میگیری و بالا میکشی، بخاطر تمام داشتههایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من میبخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن میکنی و راه را به من نشان میدهی، بخاطر اینکه خانوادهام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عزیزم من چند ماه پیش خریدم الانم کمی مونده به نظرم اثری نکرد شایدم باید چند ماه میزدم ولی وقتی شنیدم بعده قطع کردن روغن به حالت اول برمیگرده سرد شدم دیگه ادامه ندادم
ممنونم ازتون نه خانمای گل من گفتم یه کانالی بود به اسم معجزه زیبایی روغن خراطین میخواستم بدونم کسی از شما از اون کانال سفارشی داشته اخه خیلی پر فروشه هر روز
ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمیتوانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداریست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را میگیری و بالا میکشی، بخاطر تمام داشتههایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من میبخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن میکنی و راه را به من نشان میدهی، بخاطر اینکه خانوادهام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر میکنم
بازم معذرت میخوام اگه یه وقت ناخواسته به کسی توهین کردم خانمای گل