2777
2789
عنوان

ناراحتم

301 بازدید | 28 پست

چرا همش تاپیک های مادرشوهری و خیانت و ..پر طرفدار میشه الان من تاپیک قبلیم مشورت ازتون خواستم یعنی هیچکی چیزی نمیدونست ؟؟؟تاپیک روغن خراطینو میگم خیلی واجبه

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید روغن خراطین نمالوندیم به خودمون، شرمنده 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

عزیزم

سوالای‌تخصصی اینجا بپرسین معلومه خب‌کسی‌ بلد نیست 

من خودم اصلا نمیدونم روغن خراطین چیه به چه درد میخوره

اگه ندونن بیان الکی بگن خوبه؟؟

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

یکی از آشناهامون برا صورتش استفاده کرده بود گفت عوارضی ندیده تازه صورتشم پر و تپل شده بود

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 

بخدا منم نمیدونم چیه🙁🙁🙁🙁

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

عزیزم من چند ماه پیش خریدم الانم کمی مونده به نظرم اثری نکرد شایدم باید چند ماه میزدم ولی وقتی شنیدم بعده قطع کردن روغن به حالت اول برمیگرده سرد شدم دیگه ادامه ندادم

ممنونم ازتون نه خانمای گل من گفتم یه کانالی بود به اسم معجزه زیبایی روغن خراطین میخواستم بدونم کسی از شما از اون کانال سفارشی داشته اخه خیلی پر فروشه هر روز

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم

بازم معذرت میخوام اگه یه وقت ناخواسته به کسی توهین کردم خانمای گل

منم خریدم ولی هنوز شروع نکردم . ظاهرا اول باید صورت رو ماساژ بدی تا گرم شه بعد روغن رو بمالی . بعد به مدت ده دقیقه بادکنک باد کنی . نکته ی مهمش اینه . 

من چون هنوز حوصله شو ندارم شروع نکردم . صبح و شب باید انجام داد