2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با چه امید بچه دار میشین وقتی پوشک شده 42تومن؟!

به امید حساب بانکیمون 

اخه اینم حرفه 

نمی گی دل یه مادر یه بنده ی خدارو میشکنی 

در ضمن ۴۵تومنه نه دو

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
با چه امید بچه دار میشین وقتی پوشک شده 42تومن؟!

به امید پوشک!!!!!!!انتظار نکشیدی بدونی که این چیزا برا کسی که انتظار میکشه مهم نیس اگه ادم واسه خاطر گرونی نخواد بچه بیاری پس چون میخواییم بمیریم نباید زندگی کنیم

درسته برا دو سال پوشک شاید پول باشه ولی بقیه خرجا چی ؟اینده بچه چی

عزیز دلم من نوعی انقدر اطمینان دارم که یه دونه پسرمو با شرایط اقتصادی الانم به خواست خدا می تونم بزرگش کنم ولی دوتا بچه رو نه 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
این دورش صورتیه اون حساب نیست؟حتما باید خط باشه

اره انگار خراب بوده

منفی

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین