2777
2789
عنوان

بحث سر سیسمونی 😞

446 بازدید | 32 پست

من بین شوهرم و‌ پدرم گیر افتادم اخه سیسمونی چیزیه که سرش بحث ایجاد شه؟😞 

شوهرم میگه حتما باید مارک فلان باشه پدرمم میگه ما میخریم به سلیقه خودمون داماد هم نباید نظر بده

هیچکسم این وسط فکر من نیس لااقل مراعات زن حاله رو کنن😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در اینجاست که شما باید بزنی تو دهن شوهرت بگی بچه خودته خودت برو بخر

مردک پررو

جای دستتون درد نکشه

من جای بابات بودم میگفتم نمیخرم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بگو هرچقدر تو قصر برای من خریدی زدی بنامم بابامم مارک میخره

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

وایی چه شوهرت پروئه من حاضرنیستم یک دقیقه هم باهمچین مردی زندگی کنم،سیسمونی وظیفه پدرت نیست بخره یه لطفه که درحق شما میکنه وهرچی بخره وهرمارکی،اونم تواین وضع اقتصادی شوهرت باید دست وپاشوماچ کنه،حق کاملأ باپدرته وبه شوهرت بگو عزیزم سیسمونی مارک میخوای خودت تهیه کن پدرم اگرم چیزی میخره ازلطفشه ومانمیتونیم امرونهی کنه چی بخره،والاقربون شوهرم برم که نذاشت مامانم اینا سیسمونی بخرن وخودش همه چی خرید مامانم فقط چند دست لباس وخورده ریز خرید،به قول شوهرم چه معنی داره بچه مال ماست یکی دیگه وسایلشوبخره

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘

بجای گریه کردن پاشو شوهرتو ادب کن

من بودم نمیزاشتم بابام یه ریال هزینه کنه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه