2777
2789

دوستان هفته 27 بارداری هستم،دکترم برام سونوی داپلرنوشته گفته چون قبلا سزارین شدی والان هم جفتت قدامیه احتمال داره چسبندگی جفت داشته باشی خیلی نگرانم گفته دوهفته دیگه برم سونو کسی بوده با جفت قدامی چسبندگی داشته باشه؟ سزارینش خطرناکه؟

والامن جفتم خلفی هست ولی چون لولایینگ هست دکترواسم سونوی داپلرنوشته ک ۲۴شهریورتو۳۲هفته برم بدم منم ن ...

من اصفهانم فردا نوبت گرفتم برم فقط نمی دونم چرا دکترم به این زودی برام این سونوروداده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصفهانم فردا نوبت گرفتم برم فقط نمی دونم چرا دکترم به این زودی برام این سونوروداده.

ازهفته ۲۹گمونم بشه رفت 

ولی بهترین وقت واسش همون ۲۹هفته تا۳۲هفتس  

شمادردیالکه بینی یامشکلی دلری؟؟؟یافقط همون جفت قدامی؟؟

من جفتم خلفی ولی چون پایینه دردارم ک شیاف میزنم واسش دکتدم میگ خیلی ربطی نداره جفت قدامی یاخلفی سزلرین دوماانجام بایدبدنش محصوصاجفت پایین باشه 

وخدایی که بشدت کافیست
ازهفته ۲۹گمونم بشه رفت  ولی بهترین وقت واسش همون ۲۹هفته تا۳۲هفتس   شمادردیالکه بینی یامش ...

نه من مشکلی ندارم،پس چرا دکترم به این زودی گفتی برم این سونورو؟!

خوب دیگ نظردکترته  میتونی بزاری خودت دوهفته دیگ بدی  بگی نتونستم زودتروقت سونوبگیرم  ...

من دیروزرفتم سونو دکترسونوگرافی گفت وقتش مناسبه برای این سونو،خداروشکرمشکلی نداشتم،انشاالله سونوی تو هم خوبه ومشکلی نیست.

من دیروزرفتم سونو دکترسونوگرافی گفت وقتش مناسبه برای این سونو،خداروشکرمشکلی نداشتم،انشاالله سونوی تو ...

خوب خداروشکر

برامنم دعاکن ازبس فکرکردم بهش ۱کیلولاغرکردم 

وخدایی که بشدت کافیست
من دیروزرفتم سونو دکترسونوگرافی گفت وقتش مناسبه برای این سونو،خداروشکرمشکلی نداشتم،انشاالله سونوی تو ...

سلام ببخشید چند هفته رفتید سونو منم یه آدرس تو اصفهان می‌خوام برای سونو