خیلی حساسم رو شوهرم درحدشک کردن نمیدونم چیکار باید کنم هم خودم دارم اذیت میشم هم اون در حد اینک ی موقع ی پیام براش بیاد ازش بپرسم کی بود و موضوعش چی بود و بهم نگه این مثل خوره میفته ب جونم تا خودم گوشیشو ب قول خودش چک نکنم خیالم راحت نمیشه چیکار کنم
من تا حالا هیچ وقت نشده دست به گوشی شوهرم بزنم ، بدم میاد ، مرد بخواد کاری کنه هزار راه بلده ، میره یه گوشی میگیره تو ماشین قایم میکنه با یه خط دیگه ، تو میتونی بفهممی ؟! معلومه نمیشه ، پس باید کاری کنی که کلا خودش بخواد باهات بمونه و وفادار باشه نه اینکه با کنترل باشه ، هیچ کس از کنترل خوشش نمیاد مخصوصا که مردا تا کنترل کنی میخوان اثبات کنن که قابل کنترل نیستن ، به حس ششم زنانه ات اعتماد و تکیه کن
من تا حالا هیچ وقت نشده دست به گوشی شوهرم بزنم ، بدم میاد ، مرد بخواد کاری کنه هزار راه بلده ، میره ...
ب خدا انقد اذیت میشم داغون میشم ی خورده ک دیر میاد فکرم هزار راه میره ن حتما خیانتا میگم با دوستی کسیه یا جواب تلفنمو ندادنی دیوونه میشم یا وقتی پیشش نیستم مثلا خونه مادرش یا پیش دوستش یا بیرون باشه جایی رفته باشه زنگ بزنم ج نده عصبی و دیوونه میشم