2777
2789
عنوان

دارم اذیت میشم

243 بازدید | 21 پست

خیلی حساسم رو شوهرم درحدشک کردن نمیدونم چیکار باید کنم هم خودم دارم اذیت میشم هم اون در حد اینک ی موقع ی پیام براش بیاد ازش بپرسم کی بود و موضوعش چی بود و بهم نگه این مثل خوره میفته ب جونم تا خودم گوشیشو ب قول خودش چک نکنم خیالم راحت نمیشه چیکار کنم

چیزی واسه گفتن ندارم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکسته حس میکنم ازم فراریه

من تا حالا هیچ وقت نشده دست به گوشی شوهرم بزنم ، بدم میاد ، مرد بخواد کاری کنه هزار راه بلده ، میره یه گوشی میگیره تو ماشین قایم میکنه با یه خط دیگه ، تو میتونی بفهممی ؟! معلومه نمیشه ، پس باید کاری کنی که کلا خودش بخواد باهات بمونه و وفادار باشه نه اینکه با کنترل باشه ، هیچ کس از کنترل خوشش نمیاد مخصوصا که مردا تا کنترل کنی میخوان اثبات کنن که قابل کنترل نیستن ، به حس ششم زنانه ات اعتماد و تکیه کن

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
خیلی سعی کردم ولی نمیشه

منم مثل شما همش شوهرم و چک میکردم و همین یکی از اختلافات زندگیمون شده بود، اینقدر رو خودم کار کردم تا بالاخره تونستم، الان میبینم که بیشتر جذبم شده

شما خودتو اصلاح کن اول 

ما اصلا به گوشی هم دیگه دست نمی زنیم موبایل شخصی هست مثل مسواک حتی گوشتش هم زنگ بخوره جواب نمی دم با اینکه رمز گوشی هامون یکیه 

شما باید اعتماد کامل داشته باشید 

بعدم آگه بخواد کاری انجام بده جلوه شما انجام نمی ده هیچ وقت 

من تا حالا هیچ وقت نشده دست به گوشی شوهرم بزنم ، بدم میاد ، مرد بخواد کاری کنه هزار راه بلده ، میره ...

ب خدا انقد اذیت میشم داغون میشم ی خورده ک دیر میاد فکرم هزار راه میره ن حتما خیانتا میگم با دوستی کسیه یا جواب تلفنمو ندادنی دیوونه میشم یا وقتی پیشش نیستم مثلا خونه مادرش یا پیش دوستش یا بیرون باشه جایی رفته باشه زنگ بزنم ج نده عصبی و دیوونه میشم

چیزی واسه گفتن ندارم😊