2777
2789
عنوان

خواهرم دوسداره منو زجر بده

729 بازدید | 28 پست

از وقتی که دوقلوهامو باردار شدم خواهرم شده سوهان روحم روزهای اول که میگفت اگه بچهات دختر باشن چکار کنیم... بعدشم که فهمید دختره گفت برو سقط کن دختر چیه ...حالاتوی ۳ماه گذشته ۲بار زنگ زده یبار گفته فلانی زاییده پسر یبارم دیشب گفت فلانی رفته سنوگرافی میخواد پسر بیاره خودشم ۲تا پسر داره مدام از پسر و دختر میگه من ۳تا دختر دارم از دیشب اینقد غصه خوردم قلبم درد میکنه افسردگی شدید هم دارم واقعا نمیدونم چه نفعی میبره منو زجر میده

امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲  یه داداش به دخترام بخشیدی  فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این همه ملت عشق بچه دختر هستن. من خودم و شوهرم آرزو داریم بچه اولمون دخمل ناز باشه😍.اصلا توجه نکن اینا اراجیفه

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢
اتفاقا پسر نعمته دختر رحمت پروردگاره که نصیب هرکسی نمیشه

خو همون دیگه ...😅😁😁

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

بهش بگو اونا که پسر دارن چه گلی به سرشون زده پسراشون که دخترای من نمیتونن بزنن؟

خواهرتون افکارش مال عصر حجره محل ندید به حرفاش

واقعا نمیفهمم چرا بعضیا از جنس خودشون انقدر بیزارن؟

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
بیخیال دختر نعمته ک نصیب هر کس نمیشه گلم

😱اونوقت پسر خفته نصيب همه ميشه؟!!!

ترخدا دست بردارين ازين حرفاي خاله زنكي دوخترو پسر فرقي نداره هردو نعمت خدان بچه بچه است ديگه چ فرقي ميكنه چي باشه

استارتر عزيزم شمام با اقتدار جلو خواهرت وايسا بگو جنسيت اصلا برام مهم نيست انشاالله سالم باشن❤️

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

از نشانه های خوش قدمی یک زن اینست که فرزند اولش دختر باشد... پیامبر اکرم صلی الله 

دختر غمخواره پدر و مادره من خدارو هزار مرتبه شکر میکنم بابت اینکه فرزند اولم دختره آنقدر ماشاءالله شیرینو ماهه که همه رو عاشق خودش میکنه عشق مامان.